Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pia Sjöstedt

Född:
10 mars 1972

Pia testar surfkajak, Klitmöller 2009
Pia testar surfkajak, Klitmöller 2009

Bor:
I Kollebäckstorp eller Knäckebröhult, mitt ute i bokskogen i nordvästra Skåne, tillsammans med Erik Sjöstedt.
Saknar de två katterna Nikon och Ilgot. När vi slutat fara rundor kan det nog bli någon/några nya katter som flyttar in 🙂 Bor även gärna i tält eller vindskydd då och då 🙂 Numera även i Stugbilen Winzent med ojämna mellanrum .

Jobbar:
Deltid i egna företaget Pagaj HB, pysslar med lite hemsidor, grafisk design, silversmycken med mera. Är det nån som har nåt roligt halvtids eller deltidsjobb/projekt så får ni gärna hojta till 😉 Senast var jag anställd hos Mediaköket Grafiska i Helsingborg, med att retuschera bilder och göra dokument, broschyrer, affischer mm, tryckklara. Har tidigare jobbat på Allers som bl.a. mac-tekniker, skannerförare m.m.

Paddlar: Arrow Play LV,  Skim Dex,  VKV 101, Hurricane Tracer, Venture Kayaks Easky 15, Pyranah Recoil M, VKV Kåre, m.fl. Läs mer om våra kajaker här.

Paddlade kajak första gången: 1993 i Dalslands kanal. Första egna kajaken var en VKV OffShore, sen dess har det varit några olika.

E-post: pia[at]kajak[punkt]nu

Övrigt: Har tidigare färdats en del på haven, men då i betydligt större farkoster, typ segelbåt och ombyggd trålare. Är dålig på att dricka öl och sprit men tar igen det på bubbelvinet 😉

När det inte är paddling som gäller kan man hitta Pia på en cykel, försjunken i en bok, framför datorn, soffan med virknål och garn eller ”pysslande” med silver, ritar eller ute i trädgården.

Medlem i: Göteborgs Kanotförening och TjörnsKajakklubb.

På tal om Knäckebröhult så skrev Outside en artikel om oss våren 2013 som nu finns online. Hösten 2017 var podcasten Andra Sätt på besök och snackade lite.

Skim Dex, Blekinge 2010
Skim Dex, Blekinge 2010
Klitmøller 2009
Klitmöller 2009
Stigcykling i Rörbäcksnäs
Stigcykling i Rörbäcksnäs
Glad i kajak
Glad i kajak

5 svar på ”Pia Sjöstedt”

 1. Hej!
  Vi fick era Skim-registreringar, tack! Borde vi komma ut med en banner-reklam på kajak.nu, vad tycker ni….? Hurudana är kostnaderna på en vettig annons?

  Mvh, Johan Nyberg, Skim Team

  Svara
 2. hej
  jag och maken var på OutNorth s fina mässa i helgen. Var nere vid sjön och fick bra tips, döm om min förvåning när jag fick se dig Pia på denna siten. Kul att läsa om dina äventyr.
  Tack för bra tips och ett intressant samtal
  Lotta Nyberg i Hjo

  Svara

Lämna ett svar