Kommentera på kajak.nu

Här på kajak.nu går det att kommentera längst ner på de flesta inlägg och sidor. Alltid trevligt om du vill kommentera och tillföra något, komma med glada tillrop, en kulig idé eller kritisera nåt på vettigt vis. Men… gör det med god ton. Vi undanber oss reklam, påhopp (på oss eller andra) eller alltför mycket skitsnack. Håll en vettig ton. Vill du göra reklam så slå en kik under bannerannonsering. Vill du bara vara dum kanske det är bättre att låta bli?!

Det krävs att man skriver i namn och sin e-postadress. Skriv gärna namn, systemet godkänner förkortningar men det är inte alltid vi gör det 🙂 Och använd din egen e-post och namn.

Är det första gången du kommenterar måste din kommentar godkännas av oss. Som regel har vi automatisk publicering av kommentarer påslaget, då dyker din kommentar upp med en gång om du sedan tidigare har en publicerad kommentar här.

Vi tar oss friheten att ej publicera kommentarer som vi inte gillar av en eller annan anledning, men vi har högt i tak. Sedan starten för kommentarer i slutet av 2005 har det dykt in uppemot 5000 kommentarer och vi har faktiskt bara behövt ta bort nån handfull och bara behövt spärra 2-3 användare så det fungerar ganska bra för det mesta.