Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Träffar & Mässor 2024

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Några datum klara på mässor och träffar, mer kommer nog nedan om någon kommer ihåg att fylla på 🙂

Båtmässan, Göteborg, 3-11 februari. Brukar inte vara så mycket kajakrelaterat men ibland så. Annars får man spana in fienden eller de som hamnar överst 🙂

Båtmässan, Allt för sjön, Stockholm, 7-10 & 14-17 mars. Brukar inte vara så mycket kajak, friluftsliv och paddling men ibland lite.

Paddling Film festival Skandinavien, 16 mars, Grebbestad. Aktiviteter och föredrag fredag-söndag.

Kajakdemo i Askersund, 18 maj. Prova på, Friluftsloppis med mera vid Vätterns norra spets.

Fair enough, 26-28 april, Uthusets vårmässa. Uthuset utanför Skärstad är alltid kul att besöka. Extra kul när det är mässa.

Nytäppetträffen. 9-12 maj. Skön träff i Hällaryds skärgård, Blekinge. Gött och avslappnat utan fullt schema. 2024 är det dessutom 20-årsjubileum. I år står Friluftsfrämjandet i Karlshamn för arrangemanget.

Kanadensarsymposium i Dalarna, 7-9 juni. Återigen bjuder Sjöviks folkhögskola, Friluftsfrämjandet, Svenska Kanotförbundet och scouter in till det årliga Canadensarsymposium

Läckö kajakträff, 28-30 juni. Fullt schema på en mycket fin plats. Har inte besökt Läckö kajakträff men de som har är mycket nöjda.

Valöträffen, 5-7 juli. När juni möter juli på Valö. Fantastisk fin plats och en mysig träff utan program och måsten.

Stockenträffen 15-18 augusti. Störst & äldst och med finfina paddelvatten. Lite synd att det är så tidigt i augusti.

Sørlandet Padletreff, 30 augusti – 1 september. Nära Kristiansand.

Luftkajakens dag. 18 augusti. (Swedish Air Kayak Day).

Friluftsfest, Höga Kusten, 30 augusti-1 september. Före detta Utefest. Mycket trevligt evenemang.

Rävholmsträffen. Första helgen i september. Finfin plats och en go träff. Lite väderutsatt så brukar inte vara fullt om det blåser kuling.

Utefest, 6-8 september, Järvsö. Utemagasinet kör vidare med Utefest.

Havskajakens dag, 27:e oktober. Paddla runt öar i Stockholm Instiftat av Jim Danielsson. Ser mysigt ut och kul att paddla i stan ibland. Havskajakens dag har senare åren börjat sprida sig runt om i landet, kul om det kan bli fler som hakar på.

Tjäröfestivalen. 30/8-1/9. Första helgen i september. Fint ställe och ett bra arrangemang. Vi har inte varit på Tjäröfestivalen sen nya arrangörerna men det verkar mycket bra.

RollSM, 30/8-1/9. Riksmästerskapen i Grönlandsroll 2024. Arrangeras av Rolltokarna tillsammans med GKF på GKF i Göteborg.

Elmia husbil & husvagn, början av september. Man vill ju bo på väg till/från/mellan de andra träffarna 🙂

Banff Mountain Film Festival, https://pathfindertravels.se/banff-mountain-film-festival/

Köldknäppen, Uthusets höstmässa. Nångång i oktober.

3 svar på ”Träffar & Mässor 2024”

  1. Hej hej, hoppas ni ändå vill komma till Stocken trots att vi ”tvingats” flytta det till tidigare än förr. Anledningen är att en helg senare (som hade varit optimalt) krockar med Öppet Varv på Orust och det blir inte gott om plats på campingen. Sista helgen i augusti lär krocka med både Sörlandets träff, Rävholmenträffen och antagligen också Tjäröfestivalen. Det är ju lite onödigt tycker vi 🙂

    Svara

Lämna ett svar