Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om kajak.nu

erik och pia som ligger bakom kajak.nu i ett Hilleberg Allak på ostkusten

Kajak och paddling verkar kul! Och i första hand havskajak och turpaddling. Tanken med kajak.nu är att visa upp lite kajakbilder och annat som vi tycker är kul och givande berätta om lite nödvändiga och/eller roliga prylar att använda i, vid och med kajaken, länka vidare till andra kajakrelaterade sidor med mera. Vi tipsar även om favoriter, presenttips, läs- och sevärt samt om Platserna vi vill besöka.
Förhoppningsvis kan sajten inspirera fler att börja med kajak och paddling och allmänt uteliv för att få frisk luft, röra sig lite lagom osv…

Det kommer inte bara vara paddling här utan lite av varje som vi pysslar med, kan bli lite fjälldräll, skidåkning, kottsparkning, skogscykling, badande med mera.

Vi som pysslar med kajak.nu brinner för att vara ute i allmänhet och kajakpaddling i synnerhet. I första hand är det Erik Sjöstedt & Pia Sjöstedt som lägger ut saker här på sajten, mer info om oss fås genom att klicka på bilderna nedan eller på våra namn. Våren 2013 gjorde Outside ett litet reportage om oss. Hösten 2017 var vi med i podden Andra Sätt. På senare år har vi fått ett ökat intresse för odling, vanlife, husbil och lite mountainbike.

Vi återger våra åsikter om prylar, paddelområden, paddel-”religioner” och annat. Det är kanske inte säkert att alla håller med och tycker likadant men så blir det ju både på nätet och i verkligheten ibland.

Copyright och användande av material

© Allt innehåll på kajak.nu är copyrightskyddat av www.kajak.nu eller respektive författare/fotograf enligt lagen om upphovsrätt.

Användande av material För icke kommersiella ändamål är material fritt att användas mot att upphovsmannen/männen/sajten anges. Används material på websida skall aktiv länk finnas till kajak.nu’s startsida (https://www.kajak.nu) eller direkt till sidan där materialet kommer ifrån.
För kommersiella ändamål krävs tillstånd och normalt ersättning för att använda material från kajak.nu.

I stort sett alla bilder på kajak.nu är till salu. Vill du ha en papperskopia för eget bruk kan vi leverera det printat på arkivbeständigt material.
Vill du använda bilder för kommersiella ändamål använder så fungerar det såklart alldeles utmärkt och vi tar rimliga priser, vi försöker undvika förbundslistor och sådant eftersom de ändå inte verkar leva i verkligheten 😉

Länkning: Vi tar givetvis emot länkar från alla möjliga sett. Dock vill vi helst inte att kajak.nu hamnar i ramar/frames på andra sajter. Vi länkar till det mesta som är kajakrelaterat och/eller friluftsrelaterat men även till annat som vi tycker är skoj, roligt, viktigt eller på nåt annat sätt berör oss.

Cookies används på sajten för att kunna hålla koll på hur många som besöker sajten, när senast besöket var osv..

Annonsering Det går ibland att annonsera med hjälp av ”banners” på www.kajak.nu, mer info finns under bannerannonsering.

Stöd kajak.nu Gillar du kajak.nu så länka gärna hit. Läs mer under stöd kajak.nu.

Kontakta oss: mail fungerar finfint (mailadresserna kan ni nog gissa er till 😉 ), vi svarar även på de flesta kommentarer här på sidan. Dessutom som meddelande på facebook, instagram, twitter med mera.

Förutom kajak.nu driver vi även sajterna www.silverkayak.com, www.utetshirts.se, www.paddelkartan m.fl, genom vårt egna företag Pagaj.

Lämna ett svar