Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Crazy Creek Hex

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

för snart tio år sedan köpte vi nya påmarkenstolar från Crazy Creek. Vi började med en Original och en Hex för de fanns i lite roliga färger. Efter nåt år bytte jag ut min multifärgade Original mot en Hex jag med. Original är rejälare och tar nästan dubbelt så stor packvolym. Original är även ett snäpp bekvämare men vi tycker Hex duger till våra ändå ganska många timmars sittande per dag när vi är på utflykt.

CrazyCreek-stolarna känns mycket bra. Vi har använt dem relativt mycket på blandade kajakutflykter och även haft med dem på promenader, strandhäng med mera. Vi har även lite högre stolar (typ Helinox campingstolar) men för paddling gillar vi påmarkenstolarna från Crazy Creek bättre och det är nog mycket för att de är så enkla, det tar ingen tid att få upp stolarna. Sen är en bonus att de fungerar bra som matta i absiden/förtältet eller som ett kort extra liggunderlag.

Förvånansvärt hållbara är de också. Även spännen och remmar har hållit bra trots relativt flitigt användande och ganska många timmar på klippor.

Nu finns Hex i version 2.0 och dessutom i nästan finfärg 🙂

Slå en kik hos Aktivus

Sök efter Crazy Creek hos Amazon

Lämna ett svar