Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Västersjökvällssväng

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Bryggor vid båtviken
Bryggor vid båtviken

Tog en runda på Västersjön så här på kvällskvisten. Fint som tusan. Lite mörka moln runt om, men solen höll sig framme. Provade senaste tillskotten i paddelsamlingen; Robson Helios och Robson Dragonfly. Paddlarna kändes finfina, hoppas det håller i sig när de använts lite mer. Denna gången blev det med raka skaft istället för krokiga dito och det kändes lite ovant de första minutrarna, men det gick snabbt över.

Robson Helios och Robson Dragonfly
Robson Helios och Robson Dragonfly

Paddelbladen är gjorda i en teknik som Robson kallar Flowtech, vilken medger att de kan göra lite roliga mönster och färger på bladen. Skojsigt med lite färg, tråkfärgade svarta prylar finns det redan för många av 🙂 Lite mer oranga kunde de iofs varit! Tydligen ska bladen vara tokigt tåliga oxå, men det får vi se!

Clapotis på bryggan
Clapotis på bryggan

2 svar på ”Västersjökvällssväng”

  1. Dom ska ju synas bättre, men om det är bättre än svarta eller om dom ”lyser” vet jag inte för gula finns ju redan. Kul om man kan beställa egna med egna bilder på som på sig själv eller annan fin bild man tagit hade varit häftigt. Pontus. Ps jag har funderat på den smala med ”krokigt” skaft vad tycker du om den? Ds.

    Svara
  2. Lyser tror jag inte de gör, men bättre än svarta syns de garanterat. Egna bilder hade varit skojsigt och det kommer säkerligen vad det lider både på paddlar, kajaker och annat (tält med eget tryck/mönster hade ju varit extra kuligt). Tycker Helios&Dragonfly är lite tama i mönstret, gillar deras Chlorofyll-mönster:

    Motsvarande med apelsinskal kunde ju platsat färgmässigt.
    Har bara testat dessa lite kort igår men tycker båda känns bra. En smal med krokskaft blir nog kanonbra.

    Svara

Lämna ett svar