fairenough1.jpg

Bodaforsmässan blev som vanligt ett mycket trevligt vårinslag. Vi var där alla dagarna vilket gjorde att man hann med att kika ordentligt på det mesta och lyssna på alla föredrag.

På prylfronten var det kanske inget direkt som tvunget behövdes, men lite småshopping blev det i alla fall för att komplettera utslitna prylar m.m.

Alltid kul att träffa likasinnade, träffa lite prylleverantörer, träffa nya och gamla bekantskaper, tjöta lite osv.

Bland föreläsarna så är Svante Lysén favoriten och idolen, han är verkligen störtskön, många är vi ju som tycker vi är ute en del och några andra är verkligen ute riktigt mycket och sen kommer Svante nånstans långt bort på skalan som är, och har varit, ute hur mycket som helst. Många fina bilder och sköna berättelser. I höst kommer Svante ut med två böcker (Vinterpalatset och Polarnattens leende) från sitt vildmarksår på Svalbard. Böcker som bör kunna ge tidsfördriv ett par mörka höstnätter.

Lars Fält snackade lite om naturligt uteliv. Också intressant, det märks att han har hållt på med lite uteliv han med.

Jörgen från Fjäderlätt snackade lättpackning och tre-för-tre-principen. Hans bok Vandra Fjäderlätt är verkligen läsvärd.

Elever och lärare från Sjöviks Folkhögskola höll lite föredrag och uppvisning uppe vid sjön där man visade sina egenhändigt byggda kanadensare och visade hur man hanterar sådana. Imponerande!

Vi lyssnade även på Nicke från Pathfinder Travels som snackade om ett av sina favoritresemål Marocko. Fina bilder bra berättat.

Saknade även i år Orangeline, alltså en avdelning med bara oranga prylar… 😉 Fick i alla fall nos på ett eventuellt lämpligt tält som verkar klart vettigt och dessutom stämmer färgmässigt med kraven.

Några bilder från ett soligt och trevligt Bodafors-GetOut-FairEnough.

Bo Weslien visar hur man hanterar en kanadensare på ett koolt sätt
Bo Weslien visar hur man hanterar en kanadensare på ett koolt sätt

fairenough3.jpg

fairenough4.jpg

fairenough5.jpg

talt.jpg

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

0 tankar på “Fair Enough 2008”

 1. Hej på er!
  Tur jag får trösta mig med paddling hela helgen (GKF-paddling igår och Valö idag till imorgon) när jag missar Fair Enough. Ni får hälsa alla bodaforsare och åka nerom PerHörbergs väg och se var jag växte upp…. :o)

  Vi ses! /Lilla Blå

  Svara
 2. Hej hej! Tack för en bra bildvisning. Alltid lika trevligt med era bilder. Kul med att åka till Bodafors? Lilla blå, har inte Per Hörberg målat altartavlan i Svenarums kyrka?

  /Peter

  Svara
 3. Jo, lite paddling och horisont lockar och hade nog funkat det med!
  Hoppas komma ut till helgen. Just nu lutar det åt horisont med soluppgång, men vi får se vad vädergissarna spår lite senare i veckan.

  Svara
 4. Föresten:
  Lite kul att ni skåningar hade flest nedslag i loggboken i fyrhuset (Johan gick dock ikapp Erik nu).

  Svara
 5. hehe, vi kanska ska ta gbg södra i helgen då 😀
  en gång om dan, torsdag till söndag… så får vi se om Johan och Arne blir stressade.

  Svara
 6. Lysande idé! 🙂
  Ni kan ju bo på Rävholmen och tura till Valö – rentav ett par gånger per dag! 🙂

  Valö är himla trevligt! Dit kommer man gärna ofta! 😉

  Svara
 7. Vi var klart dåliga shoppare denna mässa, bara lite underställ (Smartwool microweight rekommenderas) och strumpor som var utslitna. Åsså lite desserter!

  Svara

Kommentera