Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Varmt i Blekinge, K2-utflykt

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Jag och Pia tillbringade tis-tor borta i Blekinge tillsammans med K2:an. Lite småruggigt i tisdags, men igår kom sommaren! Jättefint väder igår och idag, med strålande sol från blå himmel!

Startade och slutade i Slättanäs småbåtshamn, låg en natt på Gullö mellan Sturkö och Senoren och en natt på Arpökalven i Listerby skärgård.

Och än så länge knappt några båtar; kanongött! Passa på att stick ut och paddla i våra skärgårdar NU! Om några veckor är de invaderade av båtfolket som för oväsen!

Trevlig runda från Slättanäs i Listerby skärgård längs med de fina öarna där sen bort till Karlskrona och genom staden, längs med militärbåtar och kajaker. Sen vidare till Guld i Torhamns skärgård och sen tillbaka till Arpökalven i Listerbys utkant. Blev även en liten promenad på Haglö som är mycket fin promenad och lägerö.

Vi fick även testat vårt senaste tältinköp; ett Jannu från Hilleberg; tänkt som ett lite mindre och lättare alternativ. Funkade helt ok, men kanske lite väl liten absid för att den ska vara lämplig för matlagning… får spana lite tält på FairEnough på lördag…

Och när vi kom hem låg Jim Danielsson senaste bok i lådan; 100.000 kilometer i havskajak. Kul med lite ny läsning!