Pia Sjöstedt

Född:
10 mars 1972

Pia testar surfkajak, Klitmöller 2009
Pia testar surfkajak, Klitmöller 2009

Bor:
I Kollebäckstorp, mitt ute i bokskogen i nordvästra Skåne, tillsammans med Erik Sjöstedt.
Saknar de två katterna Nikon och Ilgot. När vi slutat fara rundor kan det nog bli någon/några nya katter som flyttar in 🙂 Bor även gärna i tält eller vindskydd då och då 🙂 Numera även i Stugbil med ojämna mellanrum .

Jobbar:
Deltid i egna företaget Pagaj HB, pysslar med lite hemsidor, grafisk design, silversmycken med mera. Är det nån som har nåt roligt halvtids eller deltidsjobb/projekt så får ni gärna hojta till 😉 Senast var jag anställd hos Mediaköket Grafiska i Helsingborg, med att retuschera bilder och göra dokument, broschyrer, affischer mm, tryckklara. Har tidigare jobbat på Allers som bl.a. mac-tekniker, skannerförare m.m.

Paddlar: Arrow Play LV,  Skim Dex,  VKV 101, Hurricane Tracer, Venture Kayaks Easky 15, Pyranah Recoil M, VKV Kåre, m.fl. Läs mer om våra kajaker här.

Paddlade kajak första gången: 1993 i Dalslands kanal. Första egna kajaken var en VKV OffShore, sen dess har det varit några olika.

E-post: pia[at]kajak[punkt]nu

Övrigt: Har tidigare färdats en del på haven, men då i betydligt större farkoster, typ segelbåt och ombyggd trålare. Är dålig på att dricka öl och sprit men tar igen det på bubbelvinet 😉

När det inte är paddling som gäller kan man hitta Pia på ett träningspass, försjunken i en bok, framför datorn, soffan med virknål och garn eller ”pysslande” med silver, ritar eller ute i trädgården.

Medlem i: Göteborgs Kanotförening och TjörnsKajakklubb.

Pia i Rockpool Alaw Bach. Tjejträff 2006. Foto: Escape Kajakcenter

Pia i Boreal Design Ellesmere,norge juni 2005

Pia i Qaanaaq 512 i Skälderviken, maj 2004

Pia i NDK Romany, norra Bohuslän, september 2003

Skim Dex, Blekinge 2010
Skim Dex, Blekinge 2010
Klitmøller 2009
Klitmöller 2009

3 kommentarer Lägg till

 1. Johan skriver:

  Hej!
  Vi fick era Skim-registreringar, tack! Borde vi komma ut med en banner-reklam på kajak.nu, vad tycker ni….? Hurudana är kostnaderna på en vettig annons?

  Mvh, Johan Nyberg, Skim Team

  1. Erik Sjöstedt skriver:

   det klart ni borde bannerannonsera 😉 Jag skickar ett mail!

 2. Lotta Nyberg skriver:

  hej
  jag och maken var på OutNorth s fina mässa i helgen. Var nere vid sjön och fick bra tips, döm om min förvåning när jag fick se dig Pia på denna siten. Kul att läsa om dina äventyr.
  Tack för bra tips och ett intressant samtal
  Lotta Nyberg i Hjo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *