Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Summerlite från Western Mountaineering
Summerlite
Summerlite

När jag tröttnade på den korta dragkedjan på Highlitesäcken blev det en Summerlite dunsovsäck från Western Mountaineering istället. Lite tyngre än Highlite men fortfarande en mycket lätt säck. Summerlite är en sommarsovsäck med dunfyllning, dunets fillpower är liksom övriga WM-produkter på 850+. Angiven komforttemperatur är +2 grader. För mig funkar den ok ner till nollan då oftast med tunt underställ och sidenlakan samt oftast som täcke.

Gillar som sagt Western Mountaineering, de gör bara dunprylar (förutom ett sovsäckslakan), grymma prylar med bra dunkvalitet, snyggt och bra sydda vad jag kan se och förstå och inte massa onödigt lull-lull. Har haft Summerliten sedan sommaren 2011 och använt den ganska flitigt. Även om jag gillade Highliten så är det väldigt smidigt med hel dragkedja när man ska i och ur, dessutom har jag börjat använda sovsäckarna mer och mer som täcke senaste åren.

Känns som om Summerliten definitivt får hänga med ett tag till. Min Summerlite väger 605 gram och passar sovare upp till 198cm längd. Är lite sugen på nåt toksuperlätt duntäcke för de allra varmaste månaderna men just täcken sysslar inte WM med.

Kolla Western Mountaineering hos Prisjakt

Uthuset har komplett sortiment från Western Mountaineering

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera