Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tjörns kajakklubb bildades 1995 av Mattias Linde. Sedan dess har Tjörns kajakklubb paddlat och haft aktiviteter både på vattnet och vid vattnet men även en bit ifrån vattnet. 

De är skapligt många medlemmar, de flesta från Bohuslän men de har nog medlemmar på alla möjliga håll i sverige och på andra håll runt klotet. Medlemsavgiften är inte hög och är en engångsavgift. En gång medlem – alltid medlem! Så länge du vill i alla fall. Tjörns kajakklubb är moderna; har inget klubbhus, kajaker eller kajakförvaring och verkar inte ha så mycket traditionella tråkiga måsten. Smart!

Tjörns kajakklubb anordnar paddelutflykter till blandade ställen, mestadels i Bohuslän såklart men även till andra platser som kan vara paddelvärda. De har även en del landaktiviteter och så är det Tjörns kajaklubb som arrangerar Stockenträffen sedan 2014 ungefär.

På hemsidan finns även en del matnyttigt, t.ex häftena över lägerplatser i Bohuslän; Paddla kajak och tälta i Bohuslän.

Mycket trevligt kajakklubb, kul också med en  nätklubb som startade så pass tidigt.

”Välkommen till Tjörns Kajakklubb ett kontaktnät för kajakmänniskor i Västsverige. Vi är ett paddlande och filosoferande paddlargäng som upplever västsvenska paddelvatten tillsammans. Vi har trevligt tillsammans både på vattnet och i lägret när vi slagit upp tälten. Är du paddlare? Välkommen du också!”

www.tjornkajak.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera