Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nu har vi haft tre veckor till med vinter i skåne. Vi hade ju en vintevecka i januari och sen några dagar med plusgrader men så kom det tio cm snö och har varit kallt sen dess. Klart ovanligt i skåneland. Dessutom lite rejält kalla nätter med nedåt 12-15 grader. Mysigt som tusan. Vi fick också till en utenatt en av de finaste nätterna.

Rössjön som fryser klart senare än Västersjön har nu varit isbelagd i mer än två veckor. Också väldigt ovanligt. Kul att kunna skrinna runt sjön och se omgivningen från vattnet (är annars farkostförbud året runt så paddla får vi inte). Har blivit flera fina turer på Rössjön. I lördags körde vi en soluppgångsrunda och en solnedgångsrunda. Riktigt fint när inte alla andra var på sjön. Har aldrig sett så mycket folk på Rössjön, igår, söndag var det tokigt många, så himla roligt att många hittar ut.

Nu verkar det bli lite varmare så blir nog bara några skridskodagar till hemma.

Riktigt kul med vinterväder hemmavid, extra kul i år när de flesta inte är supersugna på att dra till fjälls och sprida Corona hit och dit.

Såg att även jordbrukarna var nöjda då jorden mår bra av att frysa och skadedjur gör det inte 🙂 Sen är det nog nyttigt överlag med kyla då och då, kanske får en att tänka till lite extra om både det ena och det andra.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar