Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pansonic vattentät kompaktkamera, Lumix FT-4

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Panasonic FT-4 orange
Panasonic FT-4 orange

Panasonic kommer med två nya uppdaterade kameror i FT-serien. FT-4 är efterföljaren till FT-3 (som vi haft sedan våren 2011). Vattentät och stöttålig såklart och FT-4 har även inbyggd barometer och det ska tydligen även gå att se bilderna utplacerade på en karta direkt i kameran om GPS-funktionen varit på.

Dessutom har man byggt in time-lapse-funktion och Panoramafunktion där man kan panorera med kameran och få en hel panoramabild.

FT-4 ska vara vattentät till 12 meters djup och tåla fall från 2m höjd. Den skall även fungerar problemfritt i temperaturer ned till tio minus.

Tycker vår FT-3 har fungerat mycket bra och den har inte börjat ”rosta” som tidigare FT-1 och FT-2 gjorde. GPS-funktionen är rolig men lite långsam och den drar ur batteriet fort. Bildkvalitén är helt okej och filmkvalisorten likaså. Lite större/distinktare av/på-knapp hade inte gjort nåt och visst hade ett objektivlock varit välkommet.

Förutom FT-4 kommer även FT-20 som är en enklare modell.

FT-4 finns dessutom i finfärgen orange, fulfärgen svart och så i silver och grått. I april/mars ska kamerorna finnas ute i handeln.

länkar:

Kanske är uppdateringsläge till våren?!

2 svar på ”Pansonic vattentät kompaktkamera, Lumix FT-4”

Lämna ett svar