Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lång kajak kräver rejäl bil ;-)

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

11 svar på ”Lång kajak kräver rejäl bil ;-)”

 1. En underbart rolig kontrast till den fina ”Lupo-hjärta-Triton=Sant”-bilden. (Den bilden är en av mina absoluta favoritbilder med avseende på kajaker utanför sitt rätta element. Och nu är båda… snyft… borta… snyft… )

  Svara
 2. Tack Pia, jag tror faktiskt jag har just den bilden nedladdad på min dator någonstans – för att visa för matchomän med jag-måste-ha-större-bil-till-min-kajak-attityd. Fin! 🙂

  Svara
 3. Ja Lupobilden är verkligen kanon och känns som helt rätt prioriteringar, typ minska ner bilandet och maximera kajakandet. Möjligtvis hade jag nog fegat med några snören fram och bak..
  / Ulf

  Svara
 4. jo, det där med maximera kajakandet borde man ju satsa på, kanske ska ta och flytta till nån skärgård ändå?!
  Lupon var/är kanon, en sån fast kombi hade ju varit super! Liten kompakt kombi med långa takrelingar, hade den dessutom haft sidohängd bakdörr hade den varit optimal. Cooper mini Clubman är ju en liten kombi, tyvärr har de gjort små pyttekorta takrelingar… Men bakdörren är sidohängd… Tyvärr är det väl lite väl mycket pizzabagarbil över en sån för att platsa 😉

  Ses vi förresten till helgen?

  Svara

Lämna ett svar