Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Det som göms i snö…

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

På kryss

Ibland försöker jag vara lite ordningsam med mina bilder; rensar lite, slänger upp på flickr och helst skulle jag ju ha lagt till massa fina sökord oxå så de går att hitta sen nångång när jag vill ha fram dem…

Härom dan hittade jag en mapp med färdigbeskurna bilder från turskidåkningen i början av april som jag tänkte slänga, men jag tänkte kolla dem på nätet först… Men det visade sig att de inte kommit ut??!! Ajdå, är ju nästan lika illa som alla de som inte har nån blogg alls 😉 Alla hemlisar som bara är ute och njuter utan att dela med sig?!

Så ska det ju inte behöva vara så nu finns bilderna ute här! Bara 2,5 månader försent.

Bättre aldrig än sent brukar man väl säga va? 😉 Men det struntar vi.. Tror förresten vi ska paddla i helgen, det där med padding verkar kul!

gamla sylarna

2 svar på ”Det som göms i snö…”

  1. På nått sätt påminner den första bilden, omslaget till Pearljams skiva Yield. Fast Yieldomslaget är det mer av ett stäpplandskap i bakgrunden.

    Var är bilderna tagna någonstans?

    Svara

Lämna ett svar