Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Greenland rolling with Dubside

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Äntligen damp den ner i brevlådan. Dubsides andra film ”Greenland Rolling with Dubside – Volume One – Layback and Forward Ending Rolls, Basic Sculling, Throwing Stick Rolls”.

Dubside är helt sanslöst duktig på att rolla och att på ett bra sätt visa hur man bör göra för att lyckas.

I filmen visar han både på land och i vattnet hur det ska gå till. Extra roligt är det att han visar i alla möjliga olika kajaker; inte bara låga, smala grönlandskajaker utan i jättebreda, höga kajaker, tvåmanskajaker, tremanskajaker, SitOnTop m.m.

”Don’t blame your kayak” tycker Dubside och det ligger såklart mycket i det, det mesta går att rolla enkelt och utan styrka om man bara har bra teknik – det visar filmen mycket tydligt.
Är man intresserad av att lära sig rolla på grönländskt vis eller bara intresserad av hur enkelt och smidigt det kan se ut så är det bara att shoppa.

Hoppas inte volym två dröjer alltför länge.

2 svar på ”Greenland rolling with Dubside”

  1. Hej Erik! Den här verkar klart intressant, men jag känner mig osäker för att handla på nätet. Har känts enkelt när det varit svenska företag och man kunnat få faktura hem. Har du något bra tips att göra på om man vill beställa något från tex USA på ett säkert sätt från nätet? Hälsningar Bertil

  2. Denna filmen köpte jag av svenska Skim Kayaks så här krävdes ingen utlandsbeställning. Den lär väl finnas hos andra välsorterade kajakshoppar oxå.

    Men annars tycker jag det funkar bra med kort för utlandsbetalning, jag har shoppat från alla möjliga näthandlare på alla möjliga håll och det har alltid funkat bra.

    Ebay är ett annat shoppingställe där man kan hitta det mesta. Där sker de flesta betalningarna via PayPal som oxå funkar kanon. På ebay kan dock säljarna vara privatpersoner och/eller små firmor vilket kan kännas lite för spännande ibland.

    Shoppa på! 😉

Kommentarer är stängda.