Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lagom till det börjar gå mot lite semester och paddeltur har några efterlängtade nya leksaker dykt upp i det sjöstedtska/franssonska hemmet.

Var och hämtade vår nya paddel i söndags; en grönlandspaddel i kolfiber från SuperiorKayaks. Blev ju sugen när jag provpaddlade med en sådan tidigare i våras. Än så länge har vi bara torrpaddlat med den, men den känns döfräck! Väldigt styv jämfört med våra träpaddlar, men den känns väldigt skön att hålla i och är lätt. Nu borde det finnas minst tre av denna paddel i sverige…


Om vi tar med Fosterpaddeln, Robson Storm, vingen och så GP’n så har vi hyfsat urval på turerna om vi vill prova lite olika paddlar.

En annan rolig sak kom härom dan, en ny GPS. Det blev en Garmin 60Cx efter rätt mycket velande hit och dit. Än så länge är den nästan tom på kartor, men den ska väl fyllas på så småningom, hoppas Garmin får ut sina program/kartor för Mac under hösten/vintern i alla fall. Lite Friluftskartan Pro och lite BlueChart-sjökort ”behöver” man nog.

Fick förresten mitt sen länge beställda Optimus Crux härom veckan.

Funderar på att prova med bilder från mobilen igen. De 2 senaste mobila bilderna kan ses här i vänsterspalten och hela det mobila albumet finns här hos AlbinoGorilla.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

6 svar på ”Nya leksaker”

 1. Det ska bli spännande att följa erfarenheten av ”pinnpaddeln” och utvecklingen av grönlandspaddlar över huvud taget. Och hur du tycker om g.p.s.en. Så ser man att det är viktigt att testa grejerna riktigt först innan man sitter på ön och kan inte laga mat!

 2. Lämna gärna ett utlåtande på GPSen när du testat den är klart nyfiken på hur den fungerar. Gjorde tvärtom mot dig skaffade mig Kartorna först och GPSen senare. Verkar som Optimus börjat ”bugg” testa sina saker på kunderna.

 3. Har precis börjat paddla med grönlandspaddel.
  Tekniken är bedrövlig, men ändå känner jag att det är helt rätt. För mitt sätt att paddla på i alla fall 🙂
  Var har ni beställt superior paddeln ifrån?
  Vet ni om det går att få tag i delbara?
  Väldigt trevlig hemsida föresten.
  Mycket kanonrolig läsning.

  Mvh: Kristoffer

 4. Paddlarna beställdes direkt från superiorkayaks i usa. De finns inte som delbara, men de jobbar visst på det.

  Kul att du gillar sidan!

 5. Tack för svaret. Får väl harva på med min träpaddel ett tag till.
  Måste få till tekniken först, sen kanske man kan fundera på en usa beställning.

 6. nybliven kajakintresserad som slukar allt som finns på nätet…*ler*.. denna sida har det mesta: fräcka foton, personlig charm och massor av tips och kul grejor!

Kommentarer är stängda.