Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Eastern Horizons DVD-utlottning

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

eastern horizon

Var med i vår utlottning av DVD kajakfilmen Eastern Horizons!
Skriv namn i kommentarsfältet nedan eller maila till utlottning@kajak.nu. Skriv gärna en motivering varför just du ska få den?

Den 8 april 2009 bestämmer vi vem ska få den, genom utlottning eller på nåt annat vis.

Läs Pias recension här: www.kajak.nu/2009/03/eastern-horizons

Och kan du inte hålla dig och vill handla med en gång så finns den i diverse välsorterade kajakshoppar kolla under länkar.

14 svar på ”Eastern Horizons DVD-utlottning”

 1. Jag börjar bli lite orolig att jag inte kommer få den här filmen i födelsedagspresent så jag tar det säkra före det osäkra och sätter mitt hopp till kajak.nu. Behöver denna film för att övertyga min fru om att kajakpaddling är den bästa av all rekreation 🙂
  Lev väl! / Håkan

  Svara
 2. Jag brukar kika in på bloggen dagligen för att se vilka upptåg ni har. När ni nu lottar ut en DVD får jag ge mej tillkänna. Jag och min fru står i startgroparna för att testa lite mer på kajak efter förra årets hyr-turer och kan behöva lite inspiration för att falla för kajak.
  Gunnar & Tinna

  Svara
 3. Nu när paddelsuget är som störst är det väl självplågeri att titta på sköna paddelfilmer, men för en soffpaddlare som jag så får jag skylla mig själv 😉

  Självklart vill jag vara den som en vacker dag hittar filmen i brevlådan!
  /Pär

  Svara
 4. För att jag köpte skitspaden (jaja, jag vet, det är ingen anledning. Men det låter bättre än ”jag vill verkligen ha den och är för snål för att köpa den själv”, n’est-ce pas?)!

  Svara
 5. Jag och min fru kan behöva lite uppmuntran då isen fortfarande ligger tjock på mälaren (25cm), så paddelsäsongen får nog vänta några veckor.
  En DVD med lite paddlings inspiration skulle vara välkommen.
  /Magnus

  Svara
 6. Med dvd-spelaren i stort sett igenkorkad av Bamse- och Nalle Puh-filmer kan det vara skönt att få se nåt annat nån gång. Live-paddling blir en bristvara med en 2-åring, så det vore ljuvligt med en ny film att ladda med när lillan somnat. BTW, förslag på kajak för 2-årig tjej. Dags att prägla intressena :).

  Svara
 7. För att mitt kajakintresse har lett mig till att ha hyrt båtplats, invald i en klubbstyrelse samt administratör för deras hemsida. Allt detta efter att ha provpaddlat EN gång. Är det hängivelse eller vad ? D\’accord ?

  Svara
 8. Ett gammalt axelproblem resulterade i inflammation och rejäla smärtor i samband med rollövningar för två år sedan. Vila, sjukgymnastik, cortison och träning har, så sakteliga, gjort susen så till sommaren räknar jag med att kunna paddla igen. Men abstinensen är svår! En paddlings-DVD skulle sitta fint som plåster på såren… /Björn

  Svara
 9. Jag behöver den! Ända sen jag köpte ny kajak i början av mars har jag jobbat så mycket övertid att jag inte ens har hunnit paddla den mer än provvändan innan köpet. Man kan bli bitter och desperat för mindre!!

  Svara
 10. Hej, eftersom ni nyss har varit i fjällen och själva sätt hur långt borta paddlingen är… isen ligger 60cm tjock, snön 70cm djup och det rycker i paddel närven. TITS 1, 2 och 3, Pacific Horizon och Dubsides rollorgie är alla avverkade alldeles för många gånger. Jag bara behöver en lugnande film!
  Annars tack för alla fina bilder och annat uppmuntrande paddel lektyr.
  Paddla på!
  /örjan

  Svara
 11. Jag är såld på paddling – men sönerna är ännu bara sommarpadlare (läs min artikel i ”Paddling” – att paddla med ungdom).
  Film som denna lockar fram suget hos dem och faderns hjärntvätt blir ej så tydlig 🙂

  Svara
 12. Efter en låååång skön snöig vinter står nu solen som spön i backen. Snö och is smälter undan med en rasande fart. Lika rasande snabbt som begäret efter paddel och sittbrunn med fören stävande mot nya platser växer. Ett slumrande intresse hos min 14-åriga dotter har väckts för kajakpaddling. En sådan här film kan stegra den lusten än mer.

  Svara

Lämna ett svar