Köp friluftsprylar hos Amazon


ojojoj, nu händer det grejer i naturen!! Det grönskar på alla möjliga håll och kanter och till och med i de djupa nordvästskånska skogarna ha bokarna börjat bli så där superfint gröna.

Tyvärr bjuder inte veckorna på så värst mycket utetid; men det har hunnits med en och annan skogspromenad och lite utepyssel hemmavid.

Valborg tänker vi tillbringa ute i alla fall, blir troligtvis söndag-tisdag i nån fin skärgård; kanske blekinge, kanske gbg södra eller så. Börjar bli så där lite småkvalmigt ute på dagarna, men än så länge lär det vara ganska tomt och fint i skärgårdarna.

Snart är det maj och då är det en hel del aktiviteter på gång.

Fair Enough – GetOut’s egen mässa är först ut 4-6 maj. Mässan brukar vara mycket trevlig med många utställare och bra föredrag. Åsså träffar man som regel en hel del likasinnade. Rekommenderas!

Kajakdagarna – kajakmässa i Stockholm, 12-13 maj, arrangeras av KajakSpecialisten. Har aldrig varit där, men i år blir det nog en sväng. Många utställare, kanske med en dragning åt raktframpaddling.

Nytäppetträffen, Kajaksyd bjuder in till öppen träff för tredje gången, 17-20 maj. Brukar vara mycket trevligt. I år ryktas det dessutom om att Landkrabborna från förra året kommit till insikt och ska vara på samma ställe som oss vanliga paddlare 😉

Kajak & Outdoor 07 i Malmö, Kajakevent bjuder in till mässa. Arrangeras för första gången i år. Synd att den krockar med Nytäppetträffen. Nigel Foster och Björn Thomasson håller lite kurser/uppvisningar och lite utställare finns oxå på plats.

Clapotis på Boskär i MIsterhults skärgård. April 2007.
Clapotis på Boskär i MIsterhults skärgård. April 2007.
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera