Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GetOut i Bodafors

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Get Out vägg i Bodafors
Get Out vägg i Bodafors

När detta skrivs har inte GetOut funnits på kartan på ganska många år, det försvann våren 2012 efter att Outnorth köpte upp GetOut hösten 2011. Varför finns det då med på kartan kan man undra. Det är för att Get Out var grymt helt enkelt.

GetOut startade år 2000, ett par år senare startade man en riktigt stor butik, med dåtidens mått sveriges största. Jag gillade GetOut och var en trogen och ganska flitig kund under ett antal år. 2008 började jag jobba där (de tyckte väl det var bättre att ha den där jobbiga kunden på insidan lixom).

Blev ett par trevliga år innan det köptes upp och försvann in i lite större Outnet som sen blev ännu större och bytte namn till Outnorth och sen blev det bara tråkigare och tråkigare för var dag. Outnorth finns fortarande kvar men hamnar nog utanför de flesta friluftsintresserades radar.

Förutom webbutik med ehandel och butik i Bodafors drev även Get Out två SÄCK-butiker, en i Stockholm i flera år och en i Malmö en kort tid.

Men Get Out, det var ta mig tusan grejer det 🙂 GetOut gjorde under ett par år en riktigt fin katalog, här är katalogen från 2011 som pdf. Designen av katalogen fixade Timmy Malmquist.

Våren 2017 startade Get Out’s grundare, Jocke Sundberg, Uthuset strax utanför Jönköping. Vi får hoppas Uthuset blir minst lika bra. Get Out anordnade mässan Fair Enough under ett antal år, den har nu återuppstått i Uthusets regi – den enda outdoormässa du behöver!

Fair Enough - den enda friluftsmässa du behöver
Fair Enough – den enda friluftsmässa du behöver

Lämna ett svar