Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Pia på väg mot Tistlarna i Ellesmere
Pia på väg mot Tistlarna i Ellesmere

I fredags var vi på Orust och hämtade Pias nya kajak, en Applefärgad Ellesmere från Boreal Design. Tog en kort provtur med nya kajaken och lite olika paddlar runt Råön (6km), ganska blåsigt och en del regn.

Johan Linder i Clapotis
Johan Linder i Clapotis
Valö på morgonkvisten
Valö på morgonkvisten
på Valö fanns det gott om Gullvivor
på Valö fanns det gott om Gullvivor

Lördag till söndag tillbringades i Göteborgs södra skärgård tillsammans med lite kajakister från i första hand GKF. Övernattade gjorde vi på Valö. En mycket trevlig helg i trevligt sällskap. Och för min och Pias del blev det premiärbesök på både Valö och Tistlarna denna helgen! (22+29km)

Jag fick dessutom äran att provpaddla Clapotis sea kayak hela helgen, en höjdarkajak och ett synnerligen imponerande projekt!

2st Clapotisar på väg in mot GKF's klubbhus
2st Clapotisar på väg in mot GKF’s klubbhus
Jag provrollar Clapotis
Jag provrollar Clapotis
Nils i Qaanaaq på väg mot Tistlarna
Nils i Qaanaaq på väg mot Tistlarna
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

9 svar på ”Valborg 2005 Valö”

 1. Säger också grattis till tillökningen, ser slank och fin ut! Har trästockarna blivit reservhjul nu?

  Mvh/Peter

 2. Tjena! Hörde att ni har hade det bra i helgen. Härligt ljus på sista bilden! Var ni slitna;)

 3. Tack, tack!

  Ja! ”Trästockarna”, ”chop-sticksen”, ”tandpetarna” m.m. (kärt barn har många namn) var mest ”reservhjul” denna helgen.

  I helgen blev det alltså mest paddling med ”kanadensarpaddlar”, ”pizzaspadar” osv… 😀
  Fick ju prova våra nya paddelinköp!! och det funkade ju rätt bra med kol- och glasfiber i nävarna trota att det var ett tag sen sist.

  Och visst var det en kanonhelg! Och lite slitna var vi kanske men det var nog inte så farligt, det var rimligt tempo i helgen. Fast göteborgarna ojar sig nog för att de fick hålla ”knapp styrfart” hela helgen så att inte skåningarna skulle hamna alltför långt bak!!?? 😀

 4. ”Fast göteborgarna ojar sig nog för att de fick hålla \”knapp styrfart” hela helgen så att inte skåningarna skulle hamna alltför långt bak!!??”

  Ähh va fan, det är ju inget att gnälla om!
  Det är ju bara att typ att runda en extra boj/prick, åka och prata med ”dom där borta” och sen komma tillbaka, och runda en extra ö om man har överskottsenergi de gånger då det går så gruvligt långsamt som i lördags!

  Nä, jag dummar mig bara. Det var ett ypperligt tempo och förträffligt sällskap. Synd dock att ni var ena rediga sjusovare hela gänget så man inte fick säga gomorron o hejdå till er (åter Saltholmen 07.40, i Småland strax innan 11).
  Sköt om er! Vi ses!
  Patric

 5. Hej Erik och Pia!

  Kul med denna sajt. Har bara hört talas om den tidigare. Kanonfin dokumentation. Så jag passar på att tackar för en fin helg. Som skåning själv är det kul att ha med sina landsmän. Höra och ”förstå” sin egen dialekt.
  Var något skrovlig dan efter….Någon ”envisades” med att hälla upp mer Jägermeister ju mer jag sjöng. Blev som Pavlos hundar-betingad

  Vi ses
  Tomas

 6. Patric; imponerad av din morgontidighet! Vi var inte åter Saltholmen förrän 12 timmar senare, fast då hade vi fikat vid fyren på Yttre Tistlarna och lunchat på Valö, misstänker att du tog en något närmare väg! Men sjusovare är vi, det kan vi inte snacka bort…

  Tomas; kul att du hittat hit! Och visst är det besvärligt när folk ”lurar” i en alkoholhaltiga drycker 😉

  Trevlig helg på er, ut och blöt ner paddlarna!

  Mvh Erik

 7. Hej på er!
  Ja det var sannerligen en trevlig helg i gôtt sällskap! Kul att du fått upp så fina bilder Erik! Jag skall pilla in lite bilder på http://www.gkf.info/paddling under helgen hoppas jag. Ha de i paddeltagen!
  Mvh Johan, Både sjusåvare och zick-zack paddlare.

Kommentarer är stängda.