Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hovs Hallar, 18km

Foto av författare

By Erik Sjöstedt


Jag tog en sväng från Torekov ut till Hovs Hallar och tillbaka. Perfekt väder; vindstilla och soligt! Stannade för en sen frukost/tidig lunch ungefär vid Sänkudde. Såg ett par sälar ute vid Tjällran, annars var det gott om svan och ejder.

Provåt med min nya ”GED” från Light-My-Fire den funkade fint!
JetBoil kök

Har testat Jetboil-köket ett par gånger nu, verkar klart lovande. Inget för trerättersmiddagar, men för att koka vatten funkar det utmärkt! Snabbt, liten volym och låg vikt. Ska testa lite till.

Dammade av min Robson Voyager dagen till ära! Var nog mer än 2år sen jag paddlade mer än 1km med den, men det gick ju fint. Lite minne verkar man ändå ha! 😀

7 svar på ”Hovs Hallar, 18km”

  1. Ja, vi får se var det slutar… Kanske t.o.m. blir kanadensare och vingpaddel vad det lider… 😉 Eller kanske inte, men jag tyckte jag kunde behöva prova en storbladig paddel lite grann. Och det var inte så ”läskigt” som jag kom ihåg det!!

  2. Är ganska färsk på det. Behöver tips om oumbärliga pryttlar och pinaler som krävs/gör turen angenäm.

    Häls
    Anders

Kommentarer är stängda.