Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TITS4 - This Is The Sea 4

Länge sen vi lottade ut nåt nu… Men bättre sent än aldrig har jag hört… Sitter du, liksom vi, mest inne så här års? Då kan det vara läge att fylla på kajakfilmsbiblioteket med nåt nytt!

This is the sea 4 finns ute nu. En härlig kavalkad av vatten och kajaker som inspirerar till egna utflykter. Är du sugen på att äga den? Skriv en kommentar med namn och adress nedan eller skicka ett mail till utlottning@kajak.nu så är du med i utlottning av den senaste TITS-filmen. Det är för övrigt två DVD-filmer. Och vi vill gärna ha en motivering till varför just du ska få filmen så skriv en sån oxå 😉

På förmiddagen måndagen den 10 november drar vi en vinnare bland de som skickat in/kommenterat.

Filmen är ny, inplastad och skänkt av Skim. Vi skickar den till Dig om du inte bor nästgårds. En recension finns här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

0 svar på ”TITS 4 utlottning”

 1. Ja en uttlottning av lite inspiration inför vinterpaddlingarna skulle sitta fin fint en dag som denna när morgonpaddlingen innan jobbet blev om intet 🙁

  Svara
 2. Vi var ute och knäckte lite is i vikarna idag på Hemfjärden, Hjälmaren. Solen värmde och kajaklustan var tillbaka, tittade på TITS 3 när jag kom hem, 4:an skulle sitta fint.

  Svara
 3. Har varit ryggskadad i över ett år nu och sedan 2 månader tillbaka börjat paddla igen. Först 10 minuter om dagen och vecka, sen 15 minuter osv. Upp i en timme nu men det känns så avlägset från den tiden att man paddlade runt Åland/Finland i en månads tid.
  Kort sagt jag behöver igen motivation men lite inspiration skulle inte skada rehabiliteringen…

  Svara
 4. Vill ha vill ha! Var ute förra helgen i Ålands skärgård. Hittade då gränsen för när det inte går att driva kajaken framåt i motvinden. För min del är det vid ca 25-27 m/s. Med grönlandspaddel. Synd för det var prima vågor där ute.

  Ola

  Svara
 5. Behöver verkligen inspiration nu när höstrusket kommer. Lite för kallt för min del för paddling, men inte tillräckligt kallt för skridskor och skidor. Hopplöst… om man inte kan titta på andra som paddlar såklart.

  Svara
 6. Ingen paddling sen i midsommar p.g.a. en
  axel som tar alldeles för lång tid på sig att bli hel. Jag behöver UPPMUNTRAS !!

  Lena

  Svara
 7. Hej, nu när kossorna fått komma in och det mörknar när det precis ljusnat vore det inte fel med lite paddeluppmuntran. Har inte blivit så mycket paddlat det sista året då tiden och energin gått åt till annat, men lite film ska vi nog hinna med.

  Hoppas ni kommer till våra hemmavatten snart, kaffet står på och väntar….

  /Mårten

  Svara
 8. Jag vill också se!
  Varför? Tja, jag bara gillar sånt 🙂
  Och så funderar jag faktiskt på att skaffa mig en TV och DVD spelare, man kan ju inte vara bohem hela livet….
  Ha det gott, och tänd ett ljus i mörkret!
  /Johan

  Svara
 9. Hallå!
  Vill oxå gärna vara med i utlottningen av TITS4 med motiveringen att även jag har höstdeprition, krämpor, inte varit ute och paddlat på ett tag och för tillfället VAB’ar. Men mest för att dessa filmer är bland dom bästa och att de skänker så mycket glädje och inspiration vilket jag vill se mer av.

  Tack för en bra sida!
  PS. När ska Johan L. bygga fler Clapotis?? DS.

  Hälsn. Håkan

  Svara

Kommentera