Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Solig premiärpaddling 2021

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Idag blev det äntligen premiärpaddling för 2021. Efter åtta opaddlade dagar på året blev det äntligen lite paddelplask. Olle & Des på ÄSSS skulle ut en sväng på Rönneå. Väderprognoserna såg fina ut och fika nämndes, inte mycket att tveka på. Lite tidigt för oss som är slöa i starten men ibland så går det att komma iväg innan tio även för utpräglade soffsurfare 🙂

Blev en go tur från ÄSSS i Skälderviken upp till Vita räck in the big city(näe, kanske inte så big men mysig för att vara en såndär stad) of Ängelholm. Fika och så tillbaka. Soligt som tusan och nån minusgrad. Knappt en människa på vägen in och när vi startade vid 9 men mycket folk ute längs med ån under de timmarna vi var ute.

Vi fick dessutom äran att få se Kungsfiskare riktigt nära och även Mandarinand på nära håll. Kul!

Riktigt go paddelpremiär och det är lätt att bli mer paddelsugen 🙂

3 svar på ”Solig premiärpaddling 2021”

 1. Hej!
  Härliga och inspirerande bilder från er premiärtur! Har följt er blogg sen en tid tillbaka, fina bilder och bra tips om både det ena och andra! Väntar ut en envis corona- virus som tog kommando över kroppen för ett par veckor sen. Er blogg har blivit en skön del i läkningsprocessen, aldrig saknar man nånting som tex paddling så mycket som när man inte kan komma till!
  Mvh
  Björn i Nättraby i krokarna av Karlskrona

  Svara
  • Hej! Kul att du gillar och följer! Tack! Hoppas på bättring från Corona så det kan bli lite mer paddling framöver. Ja, hoppas Corona lugnar sig överlag. I Nättrabykrokarna har vi sjösatt våra kajaker ett par gånger men nu var länge sedan vi utgick därifrån. Då var det vid en liten hamn/brygga ut mot Nötholmen om jag inte ser helt fel på kartan. Ses kanske på vattnet framöver.

   Svara

Lämna ett svar