Meny

Eric Tornblad som skrivit böckerna Fjällmat, Torka mat och Eldmat har i år kommit med boken Snabblagat på Tur. Här skrivs det om riktiga snabblagade rätter när man är ute. Alltså rätter där man bara behöver hälla på varmt vatten precis som på många frystorkade rätter som finns att köpa.

Rätterna kräver såklart lite förberedelse hemma men tid har man ju och lite matpsyssel är kul.

Boken innehåller lite om näringsinnehåll, livsmedel, packa mat och så vidare men framförallt så innehåller den 90 recept. Har inte provlagat ett ända ännu men det ser mycket lovande ut.

Varför ska man göra sin egen snabblagade friluftsmat då?

Därför är det smart att lära sig göra egen snabbmat: – Mat på nolltid när du som mest behöver det

  • – Bättre koll på vad maten innehåller
  • – Skapa dina personliga favoriträtter
  • – Spar vikt genom att ta med lättare och enklare friluftskök
  • – Det blir avsevärt billigare än frystorkad mat

Köp boken hos Bokus

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera