Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kanotguiden tas över av Svenska Kanotförbundet

Foto av författare

By Erik Sjöstedt


I höstas var KanotGuiden till salu och nu är det klart att den drivs vidare i Kanotförbundets regi. På Kanotförbundets sajt kanot.com kan man bland annat läsa:

Kanotförbundet har den glada nyheten att vi nu i ett trevligt samarbete övertagit företaget Kanotguiden av Jan Lönn. Kanotguiden har under många år byggts upp och blivit Sveriges mest informativa hemsida för kanotleder. Det är ett gediget arbete som Jan Lönn lagt ner och Kanotförbundet är mycket glada för att få fortsätta driva Kanotguiden.

Ska bli spännande att se vad det blir av det. Ett led i Kanotförbundets ambition och vilja att bredda sig till/inom all slags paddling.

Hoppas det blir massor med mer info förutom bara ledbeskrivningar, här kan ju allt inom paddling finnas; bra lägerplatser, surfspots, bra plattvatten, fikaställen, träningssträckor osv… osv… Kanske Forsguiden kan komma med där oxå?

I mars ska det enligt samma meddelande även komma en helt ny sajt för Svenska Kanotförbundet. Kul! Blir väl lagom till Vildmarksmässan?

Vi har även börjat snickra lite på Paddelkartan

5 svar på ”Kanotguiden tas över av Svenska Kanotförbundet”

 1. Kanotguiden har bra innehåll, men koden känns väldigt ålderdomlig. Undrar ifall kanotförbundet fräscha upp sajten eller ifall den får förfalla…

  Svara
 2. Om jag minns rätt i våra samtal med Lars, David samt Il Capitan (alla SKF) för ett par år sedan på Stocken så fanns det väl en motsvarande satsning för forspaddlingen. Det känns som klockent att slå ihop informationen på just fräschare plattform. Och smälla på med en del annat småttisch o gottisch.

  Svara
 3. ”Forsguiden stöds av SKF.” Och andra. Så den är nog allra minst hyfsat fristående. Men detta med fristående är nog inte så dumt tänkt för en ny fantastiskt och holistisk satsning (som vi inte har hört ett endast ord om – här i våra fantasier behöver vi inte det…).
  🙂

  Svara

Lämna ett svar