Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Snart dags för sista dagen på VildmarksmässanMässutrymmet delas med Flugfiskemässan så Vildmarksmässytan är inte jättestor, men det finns ändå ett hyfsat utbud av olika kajaker och prylar samt en hel del folk att snacka med.

Bland de kajakrelaterade finns NIL, tidningen Paddling och Kanotförbundet i samma monter, Magnus Fisher, Kajakboden, Trackers resebyrå, Point65, Skim, Kajaktiv, Tahekayaks, Necky, Qajaq.se, Dalslands Kanotmaraton, Green Latitudes, Grönlandsresor m.fl. Hyfsat utbud alltså. NIL har förresten mässan största ryggtryck!!

Bland övriga utsällare hade det behövts fler prylutställare, var är t.ex. Hilleberg, Optimus och många av de andra stora? Lite synd, de borde väl passa på när så pass många samlas.

Andra utställare är t.ex. GetOut som gärna snackar om sig egen mässa FairEnough och sin stockholmsbutik SÄCK som öppnar inom några dagar. AddNature, InterSport, Naturkompaniet finns på plats liksom en hög med turistbyråer och annat som vill locka deltagare till sin region.
I tre montrar kan man köpa HÅLSKOR 😀

Har inte handlat nåt särskilt men två nya böcker har det blivit i alla fall; Vandra Fjäderlätt och På en Låga, har bara hunnit bläddra lite snabbt men det verkar lovande.

Jag har inte lyssnat på några föredrag förutom de som går i den monter jag står i, men det verkar som om många varit nöjda efter att ha lyssnat på Renata Chlumska, Mattias Klum, Barbro Lindman med flera.

Hos Granitbiten hittade jag nya sandaler som nog kan vara vettiga; Mion. Ska kika lite mer på dem, tyvärr verkar de inte finnas i rätt färg…

Diverse aktiviteter finns oxå, det dyks och rollas lite i en liten bassäng, en del paddlar sig trötta i paddelmaskiner medan andra klättar på klätterväggar och har sig.

En helt okej mässa som dock borde locka till sig fler utställare från friluftsbranschen för att bli riktigt bra.

Och jag vet att bilderna är brusiga, har kört på max ISO och inte haft ork att trixa mer med dem. Men jag tror det går att se ungefär vad de föreställer.

Tåstrumpor

edit 070319: Man kunde även köpa snygga och bekväma tåstrumpor på mässan. Tyvärr hade de inte heloranga!!

Skims monter, Vildmarksmässan 2007
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

4 svar på ”Vildmarksmässan 2007”

 1. Kanon att du är där ute i verkligheten och informerar oss hemma i sofforna om vad som händer. Nästan lika bra som att vara där, eller kanske till och med bättre?

  Svara
 2. Tack.
  Om ni istället för soffan valt liggunderlaget, tältet och en kobbe i skärgården som alternativ då hade det definitivt varit bättre!! 😀 Annars borde ni så klart varit på plats på mässan.

  Svara
 3. Hej
  Det var nog rätt helg att välja för inomhusaktivitet? Vet i och för sig inte vad Ni haft för väder, med i Blekinge har det inte varit något mys paddlar väder direkt. Tack för lite go info från mässan för oss som inte orkade köra dit.
  Mvh
  Björn

  Svara

Lämna ett svar