Köp friluftsprylar hos Amazon


snö i Kollebäckstorp, hemmaÄr det bara inbillning eller är det kuling- och stormvarning varenda helg!?
Nu blåser det bra i skåneland och snön yr, men det lär inte ligga så länge, plusgraderna väntas inom kort.

Verkar som om det ska blåsa hela denna helgen oxå, och vi börjar verkligen få uteabstinens! Hur ska detta gå? Kanske får det bli vindskydd bara för att komma ut lite… Eller ska vi kunna hitta ett någorlunda vindskyddat ställe? Nåja, vi får kolla väderleksprognosen imorgon och se hur det blir.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

5 tankar på “Helgoväder”

 1. Jo, jag håller med att det är en märklig vinter.
  Jag vill ägna mig åt vintersport, skidåkning och långfärdsskridskor, men vi har typ ingen is (ingen som bär en skridskoåkare) och ingen snö (som bär ett par skidor) men det är halt på gångbanor och skogsstigar så att det blir tråkigt att ge sig ut till fots och om man nu inte kan åka skridskor på sjön för att det inte finns is, så kan man ju i och för sig inte heller paddla för det ligger is…

  Konstigt var ordet, även i Uppland, men håll ut, det blir vår i år också!

  /Rob

  Svara
 2. Ja, lite konstigt är det. Vi hittade kantareller för två veckor sedan och nu blommar snödropparna. Är det höst eller vår?
  /Lena

  Svara
 3. Jo, det är väl helt rätt. Fast just nu lockar en lugn skärgårdstur mer. Ett par minusgrader, några centimeter snö och 3-4 dar bland små kobbar och skär hade varit gött. Sen kan det bli vår!

  Svara
 4. Japp…en riktigt kall & solig vinterdag vore härligt och kajaken blir så där härligt nedisad. Närborrar som fastnar på innandning.

  Fanns det “veggoburgare” på burk?

  Svara

Kommentera