Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vandra i Fjällen av Staffan Ekholm

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vandra i fjällen
Vandra i fjällen av Staffan Ekholm från Calazo förlag.

Vandra i fjällen är alldeles färsk från Calazos bokpressar. Undertiteln är ”allt du behöver veta för att komma igång med fjällvandring” och det lovar ju ganska stort 🙂

Jag gillar verkligen boken, mycket inspirerande och gör till och med mig sugen på att lämna soffan och promenera lite i fjällen. Boken håller en trevlig ton och det är mer tips och inspiration än måsten och så-här-är-det som det gärna blir i många böcker som skrivs av erfarna.

Som sagt, en mycket inspirerande bok som borde gå hem hos både nybörjare inom fjällvandring men där även erfarna fjällrävar kan hitta skapligt med guldkorn. Boken går igenom våra fjällområden, tipsar om utrustning på ett bra sätt och mycket av utrustningen funkar såklart även för paddling om man tvunget inte vill ha de allra tyngsta prylarna. Vidare gås packlistor igenom, hur man bär sig åt för att hitta rätt, planera sin tur och även ett kapitel om fjällmat.

Riktigt läsvärt och inspirerande!

Staffan har tidigare skrivit både de finfina böckerna Paddla Kajak i Stockholms skärgård och Kajakhandboken samt filmen Jag Paddlar.

Sök efter Vandra i fjällen hos Amazon

Lämna ett svar