Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Äntligen vinter i skåne. Nu har vi haft vinter i en vecka. Ovanligt med vinter i skåne och ovanligt tidig vinter. Hade fantastiskt fina dagar torsdag och fredag i förra veckan med finväder och allt helt vitt. Fluffigt vitt och ett par minus, suveränt. I lördags morse vaknade vi dock till 15cm blötsnö och plusgrader och en havererad odlingstunnel. Klart synd, men vi kunde ju tänkt och agerat lite före och puttat av snön dagen innan så hade det nog klarat sig. Som vanligt mycket enklare att vara efterklok än förklok 😉

Nåja. Vi har haft funderingar på en större odlingstunnel då det här med odling verkar hålla i sig 🙂 Nu har vi haft ovanstående tunnel med denna plasten fyra somrar och så några år med den gröna plasten. Det vi funderar på lite nu är hur stor tunnel vi vill ha. Nuvarande är på 18 kvadratmeter och det har fungerat bra men vi vill nog ha en bra bit större. Vi har kikat på Gjordnäras odlingstunnlar och framförallt den som är 5 meter bred. Kanske 10, 12 eller 15 meter lång. Gjordnära har även skrivit att det ska komma med en 6m bred… Sex meter bredd och kanske 10-12 meter lång så blir det ju skapligt rejält. En ny tunnel blir utan rundat tak och högre vilket ger ordentligt med mer rymd.

Vi får se vad det blir. Det mesta var tömt i tunneln men lite växter fanns kvar som ska plockas ur innan vi börjar demontera vraket.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera