Tits - This is the sea III
Tits - This is the sea III

Jag lyckades, i vanlig ordning, beställa lite för många filmer i min iver att få en så tidigt som möjligt…

Vi lottar därför ut ett exemplar av This Is The Sea III på DVD (pal); oanvänt och inplastat.

Skriv en bra motivering som en kommentar nedan eller skicka till tits3[at]kajak[punkt]nu.

Jag och Pia väljer ut den motivering vi tycker känns roligast eller kanske den som verkar behöva TITS3 mest eller det mail som helt enkelt tilltalar oss mest eller den som ger oss bäst muta 😉

Vi postar filmen till dig! Om du inte bor på gångavstånd…

Om du inte vet vad TITS3 är så finns det en recension här. Innan den 31 mars vill vi ha ditt mail.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

18 tankar på “TITS3 utlottning”

 1. Hej Erik & Pia,

  För mig är ni Sveriges svar på Leon Somme och Shawna Franklin.
  Jag har den här sidan som startsida både hemma och på min bärbara jobbdator. Hur stort som helst med ert engemang för oss andra kajaknördar!
  Jag har inte hunnit köpa TITS3 ännu men har 1:an & 2:an och är jättegärna med på ert lilla lotteri.

  Trevlig helg!

 2. Hej Erik och Pia!
  Frikostigt lotteri och jag är gärna med på det! Vad jag kan säga är att jag är i en period av mitt liv som gör det svårt att komma ut så mycket som jag vill (pga små barn och rejält långa arbetsdagar som gör att samvetet håller mig hemma för andra aktiviteter till familjen). Tre ställen på nätet har blivit ett starkt substitut för mitt íntresse och det är eran sida, B Thomassons sida och Qajaqusa! Jag skrev ut bilder på Eriks Kavatbygge för att lättare få ideer till mitt eget första bygge (liten kort solokanot). Senare blev det en SOF med spant av pil. Senaste är faktiskt ett inköp av en fanércanadensare byggd av Max Andersson på 60-talet och anledningen till det var mycket för att jag tror det blir lättare och roligare för hela familjen att komma ut då! Äldsta dottern Johanna är frälst och frågar ofta om att tälta och fiska ute med kanoten. Jag har skrivit en hel del inlägg i kajakrelaterade ämnen på nätet men försökt minska detta på sista tiden eftersom jag inte vill ge intryck av väldigt mycket praktisk erfarenhet. Jag har visst paddlat mycket när jag var yngre, men nu är det svårare och jag lever mycket på att läsa även andras upplevelser. Jag är inte väldigt “IT-kunnig”, men ni kan se bilder på mina byggen på “Utsidan”. Sök på “myospinae” eller “sällström”, gå in på min profil och se fotoalbummet (har kunnat lägga in 4 bilder där).
  Ser fram mot fortsatt trevlig läsning på er hemsida!
  Vänliga hälsningar
  Bertil Sällström

 3. Hej på er!
  Vill gärna vara med i ert lotteri. Håkan och jag har varken ettan eller tvåan så vi är i stort behov av en This is the sea-film. Jag som har en kajak med torrsprickor skulle må bra av att se lite blöta kajaker.
  Kram, Lena

 4. Hej Pia&Erik!
  Hoppas att ni mår bra?!
  Vilket underbart väder det har varit i helgen, riktigt paddelväder, så tänker jag varje gång det är blå himmel och sol, men det blir ingen paddling för det.
  Köpte en kajak för 4år sedan med utrustning, har varit ute i snitt 2gånger per år så än så länge är det dyra rundor. Har funderat flera gånger att sätta in den på BLOCKET, men ångrar mig alltid i sista stund.
  Har bestämt mig att lägga golfen på hyllan detta år och sjösätta kajaken istället.
  Idag fyllde jag hela min gräsmatta med kajak frilufsutrusning 5*5m, kontrollerade och rengjorde allt,
  så nu är det bara att sätta tanken i verket. Tycker inte om “mycket snack, lite hockey”.
  Skall bli helt underbart att komma ut på en premiärtur snart, andas frisk luft & laga frystorkat,Mmmmm!

  Ha det gott.
  Johan Bengtsson

 5. Hej på Er!
  Vi köpte vår första DVD-spelare i helgen.
  Gäller att köpa innan de försvinner till förmån för andra format.
  Ingen höjdare hittills, men jag inbillar mig att det blir betydligt roligare om man laddar den med en film…
  Tits3 låter ju dessutom som en höjdare, ska bara plocka bort barnspärren först.;)
  Hälsningar Henkan
  Kan en Muurikka-middag locka i påsk?

 6. Jag kan gärna vara med på lotteriet också! Har visserligen ingen tv men den borde väl funka som en perfekt pausunderhållning på jobbdatorn.. Och det var nog vissa trix i filmen som man kanske skulle behöva finslipa lite till, typ snurra med paddeln över huvudet samtidigt som man surfar i tidvattenströmmen! 😀
  Lite svårt med mutor dock – vad kan man komma med till några som har (eller har haft..) nästan allt som går att uppbringa i kajakväg! 😉

  Hörde förresten något rykte om att det var en surfski på gång till några flitiga paddlare i norra Skåne – kan det verkligen stämma? Då blir det snabbpaddling med vinge framöver??

  / Ulf

 7. Muurikka-middag låter kanon. Men i påskhelgen ska vi försöka komma ut och blöta paddlarna och lufta ett tält.

  Surfskiryktet är nog sant, vi får se om det blir med vingpaddel eller om den får fungera som blomsterlåda; enligt uppgift är den dränerad…

 8. Dränerad låter lite tvetydligt, typ hål i botten så allt vattnet kan rinna ut.. Men vad jag vet så sitter det självläns i botten (som på segeljollar) dvs så länge man håller farten uppe så håller man sig flytande – utmärkt träningsmotivator!

  Sen under påsken är det obligatorisk paddling med tält – det är väl i själva verket därför man firar den högtiden egentligen..
  / Ulf

 9. Jag trodde man firade att man oftast kan bli av med paddel abstinens?Ett par dagar blir nog i den sörmlänska skärgården

 10. Tjena!

  Tack för en trevlig helg. Allt var verkligen toppenbra. Utlottning låter trevligt men låt inte mig vinna för då är det risk att jag stannar inomhus istället för att blöta ner de där gamla grejerna som samlar damm;)

  Påskpaddling låter mycket troligt.

 11. Jag vill absolut ha filmen!

  TITS#3 är äkta pornografi när den är som bäst – en rejält våt rulle med mycket aktivitet, vackra former och snygga klipp.
  En film som man med stolthet kommer att låta gå i arv till sina barn.

  Dessutom är ju ett av barnen redan frälst och medlem i vår kajaksekt – jag jobbar på att få in de andra fem familjemedlemmarna också och hyser gott hopp om att denna film kommer att underlätta mitt missionärsarbete. Utom möjligen gällande min k hustru som inte gillar att doppa huvudet under vattnet. Men, en i taget! 🙂

 12. “Latexoverall på, kan inte rolla och singel – klart jag behöver lite TITS”

  Mvh
  Anders Ericsson

 13. Hej på er!

  Jobbar uppe på Kebnekaise Fjällstation den här vintern.
  Tänk er in i följande scenario:

  – Det är alldeles för varmt – snön håller på att smälta bort.

  – Hela fjället är barblåst och består av stenhård kartong-snö (=inga roliga toppturer)

  – Kommer inte att kunna ta ett paddeltag förräns en bit in i maj (men surfar givetvis in på kajak.nu så gott som dagligen !)

  – I personalhuset finns en kanonfin anläggning med projektor och allt, men ingen kajakfilm…………..

  Snälla Erik och Pia – Hjälp mig och mina friluftsintresserade kollegor !!

  Ha de gött där nere i söder!
  Fjällhälsningar

  Martin

 14. Jag tycker att JAG skall vinna filmen. Detta för att min kära pappa (Ingvar här ovan) fyller år i april och då naturligtvis skall ha en kajakrelaterad present. Men eftersom jag ännu inte själv äger någon kajak så måste jag ju spara mina surt förvärvade slantar till detta ändamål och det är här som filmen kommer in! En perfekt (gratis) present till en kajaktokig pappa, en present som jag även själv kan ha mycket glädje utav. Och visst smälter era hjärtan inför en sådan önskan?

 15. Hej Pia & Erik!
  Många verkar ju vilja vara med i utlottningen av TITS3,Så jag får väl oxå försöka.Hmmm man kan ju prova med att jag har en tjej som knappt vet vad paddling är,så om jag får filmen så kan jag visa henne(Okej inte så orginellt).Kan ju prova med att min pappaledighet har gett mig en något slimmad kajakbudget(Dock mycket frilufs tid).Ähhh kanske bättre att någon fattig student får filmen. Ha det gott
  Mvh
  Björn “Superkajaknörd” Svensson

 16. Vi skickar DVD’n till Martin på Kebnekaise Fjällstation. Det låter hårt att inte kunna paddla förrän i maj! Och dessutom ha projektor och prylar utan TITS III.

  /erik

Kommentarer är stängda.