Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi tycker inte vi är supervädergnälliga men denna hösten/vintern har vädret faktiskt känns lite surt i skåneland. Det verkar dock inte vara unikt för bara skåne.

Idag vaknade vi dock till minusgrader och sol. Jag packade skidorna för några svängar på Vallåsen. Tog även med handduk och ett sittunderlag för eventuellt badsug. När jag passerade Rössjön strax innan nio kändes det bara onödigt att inte bada. Blev ett skönt dopp i soluppgången och sen vidare mot skidmetropolen. Bara ett tiotal bilar på plats trots fredag och sportlov i delar av Halland. Riktigt bra underlag i backen Laholm. Imponerande att de fått till en nedfart trots klart onödigt mild vinter i söder. Bra med snöfabriker 🙂

Blev ett par timmar nerförsbackehäng, framåt halvelva-elva började det bli väl trångt (med mina mått mätt) så då drog jag hemåt. Lunch hemma sen körde vi in till Ängelholm för lite paddleri. Plockade ut Clapotis och Play LV hos ÄSSS, fick ett gött snack med en annan ÄSSS-paddlare som stack ut före oss. Paddlade ut mot Magnarp och tillbaka, lite strandfika på finstrand. Helt platt vatten och riktigt gött i solen.

Vilken dag, fler såna! Fredagsmys på riktigt!

Kajakmys på Skälderviken
Kajakmys på Skälderviken
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar