Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Freya Hoffmeister paddlar vidare med Peter Unold & Point 65

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Freya Hoffmeister & Peter Unold
Freya Hoffmeister & Peter Unold

Freya Hoffmeister ska snart fortsätta sin lilla tripp som går ut på att runda Sydamerika. Denna rundning har hon valt att dela upp på ett flertal omgångar och nu är det alltså dags för nästa. Jag vill inte påstå att jag följt henne så noga, tycker det blir lite väl långdraget 🙂 Men imponerande är det såklart och ganska galet! nåt kan ju vara kul att hitta på för att sysselsätta sig 🙂

Nu när det är dags för denna etappen kommer hon inte att paddla själv utan tar sällskap av pojkvännen/sambon Peter Unold från danmark. En medpaddlare kommer nog innebära lite mer bilder och film på Freya, från lite nya vinklar osv.

Peter Unold är och har varit mycket aktiv i danska Kanotförbundet, Havkajakroerna och diverse annat kajakrelaterat i danmark och har hållt på med alla möjliga varianter av paddlandet; bland annat paddlat svenska blå bandet, danska rödvita bandet, hållit på en hel del med grönlandspaddling och rolleri, lite racing, en del kajaksurf osv. Mycket mångsidig paddlare alltså.

17 augusti flyger de iväg och på http://freyahoffmeister.com går det att följa turen och läsa om tidigare turen. Går även bra att följa på Facebook.

Nytt är även att Freya (och Peter) kommer paddla nya kajaken Freya från Point 65 tidigare har hon paddlat Epic.

Freya Hoffmeister i Freya från Point 65
Freya Hoffmeister i Freya från Point 65

2 svar på ”Freya Hoffmeister paddlar vidare med Peter Unold & Point 65”

Lämna ett svar