Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fjärrstyr din GoPro med Wi-Fi BacPac & Remote kit

GoPro Wifi Bacpac & remote kit
GoPro Wifi Bacpac & remote kit

Vi hade en GoPro filmkamera för några år sedan. Den funkade finfint och gav bra resultat på filmerna, men vi kom ändå inte igång med filmandet. Eller rättare sagt det blev en del filmat, men för att det ska vara någorlunda sevärt måste det ju redigeras och då tröttnade vi fort. En nackdel med GoPro (och många andra) har varit att det inte funnits möjlighet att fjärrstyra kameran. Sätts kameran på kajaken når man den inte utan får sätta igång den när man börjar och/eller be någon om hjälp. Detta ger timvis med film som ska kollas igenom när man kommer hem och sen ännu fler timmar för att redigera och då faller det för många (och är såklart en anledning till att det finns alldeles för långa och många oredigerade filmer som man inte orkar kika på…). Det var i alla fall en anledning till att vi tröttnade och började kika på t.ex. POV fast där föll det på att vi var lite dumsnåla och tyckte den kostade lite för mycket.

Men nu kommer GoPro med fjärrkontroll som är vattentät och klarar av både fjärrutlösning och flera andra funktioner. Wifi-kitet består av ett nytt bakstycke till kameran och så fjärrkontrollen som ser klart smidig ut. Dessutom kan kameran utlösas med Goproapp från både dator, telefoner och läsplattor. Kul.

Nästan så att man blir lite filmsugen igen 😉

GoPro är en av de vanligast filmkamerorna som används för blandade sportändamål. Liten, smidig och dessutom kostar de inte så mycket.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar