Banff Mountain Film Festival World Tour 2014 Sverige

Banff Mountain Film Festival World Tour 2014 Sverige »

Om ett par veckor drar årets version av Banff Mountain Film Festival Sverige igång igen. Det brukar vara klart sevärt så det är synd att missa!

Först ur är Utefest, sen följer Stockholm, Göteborg, Lund, Malmö och Norrköping. Som vanligt är det Pathfinder Travels som arrangerar den skandinaviska versionen.

 

Välkommen till filmfestivalen för alla som gillar film, uteliv och bergssport. Sedan 2003 har vi på Pathfinder varje höst turnerat med ett urval av filmer från den internationella filmfestivalen i Banff och i höst kör vi igen.

2014 kommer vi till salonger i Stockholm, Malmö, Göteborg, Lund och Norrköping. Nytt är att vi även visar vid Utemagasinets nya festival Utefest vid Höga Kusten.

Banff Mountain Film Festival är världens största filmfestival för filmer inom bergssport och bergsupplevelser. Bredden på utbudet av film är oöverträffad. Kategorier som Mountain sports, Climbing, Mountain Environment, Adventure and Exploration, Short Mountain Film, Feature Legth, Grand Prize och Peoples Choice Award koras varje år. Festivalen hålls årligen första helgen i november i Banff, Alberta, Kanada sedan 1976.

viaBanff Mountain Film Festival World Tour 2014 Sverige ».

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera