Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vedkamin i husbil

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Då och då ser man vedkaminer installerade i husbilar, oftast halvstora kaminer i större bilar. Kan vara ett sätt att öka mysigheten eller för att slippa värma med gas, diesel eller el. Oavsett hur och var man eldar med ved kan ett enkelt göra-upp-eld-kit vara smidigt att ha med sig.

Finska paret Vantastic har satt in en riktigt liten och superkool vedkamin av märket Cubic Mini Wood Stoves i sin Plåtis.

Slå en kik på deras installationsfilm nedan.

Vantastic bjuder för övrigt på massor av filmer från ett års utflykter runt i Europa och nu bor de permanent i sin Plåtis i finland. Inspirerande och imponerande!

Koolt! Jag gillar verkligen tanken med vedkamin eller pelletskamin i van, plåtis och husbil. Just en sån här riktigt liten kamin går att få plats med i de flesta små husbilar, vans, plåtisar och husvagnar. Fast det är ju liite krångligt också. En gas eller diselvärmare känns klart smidigare 🙂 Inte för att vi har haft kamin i ett mobilt boende men vi eldar en hel del i kakelugnen hemma och har bott många nätter i små stugor. Elda är supermysigt men visst tusan blir det skräpigt och skapligt bökigt, speciellt när utrymmet är begränsat.

Spana in deras sida www.vantasticvan.net och på Youtube

Spana efter kaminer hos Amazon

Kika på vedkaminer hos AliExpress

Läs mer om kaminerna på www.cubicminiwoodstoves.com

Lämna ett svar