Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kajakkalaset i Uddevalla – ny kajakträff i Bohuslän

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Kajakkalaset
Kajakkalaset

Första helgen i juni är det premiär för en ny kajakträff i Bohuslän, det är Upplevelsebolaget som drar igång Kajakkalaset. Kajakkalaset är tänkt som en årligen återkommande kajakträff med ett bra innehåll, duktiga instruktörer, ekologisk mat, kalla pilsner, spännande föredrag och skönt häng. Det finns inte riktigt. Längre. Tycker Jocke Hermansson på Upplevelsebolaget. Och det är ju lätt att hålla med.

Kajakkalaset kommer arrangeras i/kring Upplevelseladan på Gustafsberg i Uddevallas utkanter. Riktigt trevligt och fint ställe. Vi har bara varit där en gång, då var det på Kärleksfest och det var finfint.

Bland intruktörerna finns Sara Wagner, Jeff Allen, Johan Wagner, Erika Norlinder, Trys Burke, Oskar Brodén, Andreas Sundelöf och Joakim Hermanson.

Låter som en trevlig tillställning!

Så här beskriver de själva

Bocka för den 1-3 juni 2012 i kalendern. Då arrangerar vi kajakkalas på Gustafsberg. Ambitionen med KajakKalaset är att det ska bli en årligt återkommande kajakträff med fokus på Bohuslän, för lokala, nationella och internationella paddlare. Både för dig som är paddlare och för dig som har lust bli det. KajakKalaset är till för att alla, oavsett tidigare erfarenhet, ska ha en inspirerande helg, med ett bra innehåll, en trevlig gemenskap och ett skönt häng. Alla ska trivas, kort och gott.

Grönt kalas

Grundämnet i en bra kajakupplevelse är naturen. En frisk, vacker och oförstörd miljö. Vi gillar att driva en verksamhet med den utgångspunkten. Det kallas för ekoturism. Självklart vill vi också att KajakKalaset ska vara så grönt som möjligt. Du kommer därför att äta närproducerad, ekologisk mat på kalaset och när du köper ditt KalasKort går en del av det du betalar till att CO2-kompensera för din transport hit. Vi hoppas att du sympatiserar med den tanken. För det är inget du kan välja. Så är det.

Innehållsrikt program

Vi filar på programmet. Vi vet vad vi vill ha. Egentligen samma sak som när vi är någon annanstans. Demos och tester, guidade turer, kurser med bra instruktörer, workshops med kul och lärorika ämnen, utmanande tävlingar, inspirerande föredrag och läskande paddelbilder. Och självklart med möjlighet att äta bra, ta en kall öl och träffa massor av gamla och nya paddelpolare. Allt det kommer KajakKalaset att innehålla. Titta in snart igen så kan du boka ditt kalaskort. Vi ses!

 

Mer hos Upplevelsebolaget

Lämna ett svar