Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sofiero, Fredriksdal & Alnarp

Idag gjorde vi en liten utflykt för lite träd-, blom- och odlingsinspiration.

Började med Sofiero på förmiddagen, go promenad och span på lite rhododendron, körsbär, blandade blomster m.m. Ganska skönt i lä men svalt nere vid vattnet. Alltid fint att besöka Sofiero.

Vidare till Fredriksdal. Började med medhavd fika vid odlingsdelen. Finfint. Inte så mycket som växer ännu men man ser att de kämpar på med sådder och liknande. Fredriksdal är ett fantastiskt inspirerande ställe. Kul att det finns ett sånt ställe så nära city. Hade vi bott i Helsingborg hade vi nog varit där flera gånger i veckan. Go promenad i delar av parken innan vi drog vidare.

Badstopp i Rydebäck efter att ha spanat lite betong & asfalt på vägen. Skönt i vattnet och svag vind. Rydebäcksbryggan är riktigt fin och så här års ingen trängsel.

Vidare till Alnarp där vi stämt träff med Vickan. Solen bestämde sig för att smita bakom moln och det var lite regn i luften. Tokigt, sånt väder ska det ju vara på helgerna 🙂  Go promenad bland alla träden i parken, mycket imponerande mängd Magnolior och såklart mycket annat. Alnarp är också grymt inspirerande, speciellt om man gillar träd.

Go utflyktsdag!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar