Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vi har haft lite pengar investerade/utlånade via Savelend i drygt sju år nu. Det känns som ett vettigt alternativ till andra investeringar och ett alternativ där det går att få högre ränta till skillnad mot vanliga sparkonton.

Savelend är en P2P-plattform där investerare kan låna ut pengar till låntagare. Lånen delas upp bland investerarna så att man inte själv tar hela risken per lån. Suveränt.

Savelend har företagslån, konsumentlån, fakturaköp, inkassoportföljer samt fastighetsinvesteringar i nuläget. Deras tanke är att bli ett nav för krediter överlag.

Savelends målsättning är att generera en avkastning på mellan 7-9% efter avgifter och det har de lyckats med då de genererat 13,82 ränta per år på investerat kapital.

Vi är nöjda med Savelend och kommer ha en liten slant där även framöver. De har levererat bra avkastning hittills och lär troligtvis göra det även framöver. Blir en bra spridning mellan olika typer av lån och olika låntagare så även om några alltid kommer hamna efter blir det bra på det stora hela.

Vill du själv ha en ränteinkomst som är lite högre än ett sparkonto och som inte är relaterat till börsen så prova Savelend. Gör du det via länken nedan får du:

  • 200:- i bonus om du investerar 5000:-
  • 400:- i bonus om du investerar 10000:-
  • 600:- i bonus om du investerar 20000:-

Besök Savelend

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera