Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vilse – en poddradio om friluftskunskaper

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vilse är en nystartad poddradio som handlar om friluftsliv. Bakom står Nils Grundberg. Första avsnittet är Johan Skullman med i, Johan är utbildare, produktutvecklare, överlevnadsexpert inom friluftsliv och jobbar bland annat för Fjällräven, Mora, LightMyFire med flera.

Trevligt snack. Extra kul var att Johan tar upp två saker som vi gärna tjatar om nämligen att det inte finns några dåliga kläder, däremot massa dåliga människor som inte kan klä sig!! En annan sak var att plagg inte andas vilket vissa butiker och företag fortfarande skriver/hävdar, felfelfel helt enkelt.

Kan nog bli bra det här. Tanken med podden är att lära ut och få ut budskapet om lite enklare friluftsliv och friluftskunskaper som är på väg att dö ut. Många tror/hävdar att uteliv måste vara svårt och tokdyrt när det oftast räcker med ett kniv och ett tändstål och lite mat. Blir spännande att se vad för gäster som kommer framöver.

Så här skriver Nils Grundberg själv:

”Vilse handlar om det enkla men nödvändiga – att tända en eld, navigera med karta och kompass eller tälja en sked. Viktig kunskap som tyvärr håller på att falla i glömska.”

 

http://vilse.co

Lämna ett svar