Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vildmarksmässan och Båtmässan

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

massor-2012

i mars är det ett par mässor som kan vara värda ett besök. Först ut är Båtmässan som börjar den 2 mars och håller på till den 11:e. Vildmarksmässan börjar den 8 och slutar även den söndagen den 11:e. Flugfiskemässan är en del av Vildmarksmässan så det är (och brukar vara) rätt mycket fiskejox.

Mässorna är ute på Stockholmsmässan i Älvsjö. På Båtmässan brukar det inte vara så många kajakutställare men ett par stycken är det säkert i år med, oasvett så kan det vara att lite kul att se på lite stora och kostsammare båtar också. På Vildmarksmässan brukar det vara nåt tjog med kajakutställare och lite mer friluftspyssel, har inte koll på om det är mer eller mindre än vanligt men det brukar vara rätt trivsamt att strosa runt och spana och tjöta lite. Och det kanske går att hitta nåt nytt skojsigt som man inte behöver också och kanske pricka nåt eller flera föredrag.

Lite från tidigare Vildmarksmässor 2011, 2010 och 2009. Tror nog vi sticker upp till Stockeboda en sväng för lite mässeri.

www.vildmarksmassan.se

www.alltforsjon.se

Pressmeddelande Vildmarksmässan; Allt om natur- och upplevelseresor på Vildmarksmässan, Båtmässan – Vill du må bättre? Köp en båt.

Lämna ett svar