Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Viktigt på riktigt – Therese Lindgren

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vad är viktigt på riktigt? Therese Lindgren är en stor influencer som skrivit Naturskyddsföreningens senaste årsbok. I boken skriver hon om hur vi kan leva för att ge ett mindre klimatavtryck. Bokens huvudkapitel är Bo, Äta, Köpa & Resa.

Jag tycker hon skriver bra och intressant. Boken tillför kanske inte jättemycket om man sedan tidigare haft intresse för klimat, natur och miljö men man kan hoppas att Therese med sin yngre följarskara når ut till de som inte tidigare varit så medvetna om klimatet.

Ingen kan göra allt men alla kan göra mer

Läste nån surgubbe som tyckte att det är minsann ingen årsbok… Det är det kanske inte men att göra en årsbok för de redan frälsta är kanske onödigt och omodernt. Bättre att försöka nå ut till de ofrälsta och kanske ännu mer till de yngre. Även om det kanske är surgubbarna som är svårast att få på rätt spår då de gärna hävdar ”så har vi alltid/aldrig gjort” 🙂

Therése Lindgren är en framstående svensk youtubare och författare. Hon har varit banbrytande med sitt öppna sätt att prata och skriva om psykisk ohälsa, kombinera humor med allvar och prata om ämnen som skönhet, djurrätt, veganism. Hennes böcker har toppat försäljningslistor, hon har skapat hållbarhetskriterier för influencer-samarbeten och hon hade en serie på sin Youtubekanal där hon intervjuade partiledarna inför valet 2022.

I Viktigt på riktigt får du ta del av Therése bästa tips och personliga funderingar kring de utmaningar hon ställs inför. Dessutom innehåller boken faktatexter skrivna av Naturskyddsföreningens experter som förklarar hur sättet vi äter, köper, reser och bor påverkar ekosystemet, den biologisk mångfalden och klimatet.

Lämna ett svar