Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi såg i alla fall Vinga fyr

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

gbg.jpg

Jag och Pia sammanstrålade med Aase på GKF i fredags em, tog oss den låånga 😉 biten ut till Rivös nordvästsida, helt klart det blåsigaste hörnet på Rivö denna kväll… När vi satt och tjötade och käkade dök Johan upp, med prinsesstårta dessutom! När det började mörkna kom även Patric ut. Det dröjde inte så länge innan vi kröp ner bland dunen. Grundtanken var ut till Vinga på lördan, sova på Halleskär eller däromkring och sen hem igen på söndan. Men det är ju aldrig försent att ånga sig!

rivo.jpg

Vaknade till en solig morgon, skönt. Vi tappade efterhand bort räkningen på frukostarna men de övergick senare i lunch och sen eftermiddagsfika, några badade oxå…

riskakor.jpg

slappa.jpg

sova.jpg

Framåt 17-tiden lyckades vi resa på oss och kom i kajakerna, vi siktade inte på Vinga, det blåste lite så det blev medvind söderut.

johan.jpg

ravholmen.jpg

Landade på Rävholmen efter skön medvindspaddling, med lite vågor på slutet. Nån korkade upp första sportdrycken med kalla händer, vi slog läger, tjötade, promenerade runt ön, upp på toppen, drack lite mer sportdryck, kom på att mat är bra, åt, tjötade mer och sov tillslut en sväng.

huvud.jpg

tilltopps.jpg

tilltopps2.jpg
Fin vy från toppen av Rävholmen

nyfiken.jpg

Nyfiken

Vaknade igen, mest sol, men svalt. Frukost, sen mer slappande, fast svalt som sagt, vi låg i säckarna och tjötade. Patric drog lite tidigare, vi andra kom i alla fall iväg till sist och hade en lugn paddling mot GKF.
En höjdarhelg såklart! trots att vi inte kom till Vinga. Men snart är det väl dags, känns som om det är länge sen vi var på både Vinga och Tistlarna.

3 svar på ”Vi såg i alla fall Vinga fyr”

 1. Ja det är nog det nya – att minimera den onödiga paddlingen för att inte gå miste om något minsta tillfälle till rast o vila o fika o bad o annat..
  Fast vi hade lite mer tur med vädret förra helgen tror jag..
  / Ulf

  Svara
 2. Jag blir lugn o fin bara jag jag ser bildernaa från Rivö. Bra!
  Och korkarna gör redan nytta på cykeln – tack för hjälpen o för bubbel! 🙂

  Svara

Lämna ett svar