Köp friluftsprylar hos AmazonTog en sväng runt Västersjön i förmiddags. Kanonväder med sol, vindstilla och ett par minusgrader.

Hade bildats fina små isformationer kring vassstrån och stenar så det blev mycket snirklande fram och tebax och en del fotograferande med min nya kamera; canon ixus i zoom. Kameran fungerar fint (hade med den till örö oxå) men jag lyckades inte få till nån bra bild på de små isformationerna, delvis beroende på att jag hade glömt paddelhandskarna och inte gärna ville doppa händerna i vattnet allför länge?!

Innan paddlingen ägnade jag lite tid åt att försöka fånga fåglarna vid fågelbordet/fågelautomaten på bild. Det gick inget vidare, men blev i alla fall nån bild.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Västersjön, 12km”

  1. Ja, visst är det vackert!!
    på tal om orange har jag ju glömt lägga ut en bild på mina nya, vackra, diskreta kajakfotbeklädnader… Vänta lite… 😉

    Svara

Kommentera