Köp friluftsprylar hos Amazon


stigTrolsk stig mot Arild

Helt plötsligt är det februari… Och som vanligt blev det alldeles för lite paddlat och för lite uteliv även denna månaden…

Det mest pinsamma är att det inte blev nån utenatt, trots ambitionen att få en varje månad. Attans skit, då blev 2009 också ett dåligt år! ;-(

Men, men får väl försöka stå ut i elva månader till och i alla fall försöka bättra sig.

Okejdå, lite paddlat har det blivit. Tistlarna på nyårsdagen var verkligen finfint, och det var roligt att vi fick se grymt mycket säl på Hallands väderö förra helgen och turen vid Hovs Hallar och Kullen var ju inte dåliga de heller.

Men det har bara blivit fem paddeldagar under januari och 80 km. Förvisso några skridskodagar och i övrigt hyfsat med utetid, men som sagt, som vanligt för lite.

fika på tistlarnafika på tistlarna

Hovs Hallar,  fint ställe vi besöker lite då och då

Erik på Västersjön, skridskopremiär. Var nog 8 år sen förra gången 😀

Egentligen är det ju lite fånigt med nyårslöften så det ger jag inte, men en ambition att paddla 2000km tycker jag borde vara rimlig nivå och så kanske 60 tält/utenätter då borde det vara på rätt sida skamgränsen för första gången!

pia i vågorPia bland vågor på väg mot Mölle

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

4 tankar på “Var tog januari vägen?”

  1. Fel av mig Erik hade faktiskt bara 4 paddeldagar(inte 5) på 70km! Men snart är Båtmässan slut å då jävlar ska det paddlas;-)

    Svara

Kommentera