Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vanlifeträff vid Hjörneredssjöarna

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vi var hemma nästan två dygn efter vår sensommarutflykt med Winzent och hann skörda lite grönsaker, plocka lite svamp och tvätta/rensa upp det värsta innan vi styrde upp till Hjörneredssjöarna. Relativt nystartade facebookgruppen Vansyd hade dragit igång Vanlifeträff och hyrt Härliga Hjörnereds område däruppe.

Tre fordon på plats när vi kom upp i solskenet. Glatt mottagande och sen trevligt tjöt, kom tre fordon till som övernattade och några som var uppe på kvällen för grillning och tjöt.

Himla trevligt gäng. Blandade ekipage, allt från relativt liten enmansbil till större plåttält med plats för sex sovande! Kul att se olika varianter, många vanlifare har byggt själva, många har modifierat efterhand och fixat och trixat. Gott om intryck och mycket gött tjöt. På kvällskvisten kom det en skur så då fick vi flytta in elden under tak, himla gött med eldstad och sittplatser helt under tak. Go träff med några gamla och ganska många nya bekantskaper. Lite klen uppslutning men väderprognoserna såg tråkiga ut veckan innan och sånt brukar spela stor roll.

Lämna ett svar