Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Valö och bilder, 27-29 oktober

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Den ”värsta stormen efter Gudrun” drog förbi ganska obemärkt i fredags, och vi lastade kajakerna och styrde mot Göteborg och GKF. Vi visade lite bilder och tittade på andras bilder hos GKF på fredagskvällen; Raynes bilder från Höga Kusten och Johan L’s bilder från deras tur längs med hela norges kust.

Vi blev såklart sugna på att paddla mer, Höga Kusten ser fint ut, och Norge har vi ju redan insett hur grannt det är. Kring Tromsö och kring Nordkap såg extra fint ut, åsså såklart kring Helgelandskusten.

På lördagsförmiddagen stack vi så småningom ut, plockade upp några av ”containergänget” utanför Fiskebäck och paddlade söderut. Uppehåll och inte mycket vind.

Fikade/Lunchade på Vargö, då började det regna. Tog oss vidare väster om Rävholmen i allt mer tilltagande regn och nu kom det lite otippad vind från sydväst. Det var lite slitigt på slutet och när vi kom fram och tog oss iland på de mycket hala klipporna började det spöregna och vinden tilltog. Det var rätt skönt att kunna krypa inomhus…

Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och dryck och trevligt umgänge i fyrhuset och sen sov vi alla gott medan det fortsatte att regna och blåsa.

På söndagsmorgonen vaknade vi till kanonväder men det blåste en hel del från nordost (=motvind). Men vi åt frukost länge, sågade ved, promenerade en sväng och åt lunch innan vi gav oss iväg en bit in på eftermiddagen och då hade vinden lugnat sig och avtog alltmer medan vi närmade oss GKF.

En kanonhelg! Kul att se fina bilder och kul att få visa bilder. Skönt att få komma ut och se lite öar och skärgård och träffa trevliga kajakister.

Övernattade på Valö gjorde; Johan, Lotta, Tobbe & Sara, Torbjörn, Aase, Helena, Martin, Jag och Pia. Inge paddlade med både lördag och söndag, Karin från gbg och Calle från Oskarshamn var med en sväng på lördan och Rayne visade bilder i fredags.

1 svar på ”Valö och bilder, 27-29 oktober”

  1. Tjusigt Erik Och Pia! Att man kan vara _SÅ_ snabb med bilder och text….
    Och ja – det var en fantastisk helg! Fler sådana i verkligheten, och mer verklighet i vardagen, fast kanske lite mindre vardag….
    Ha det gôtt!
    Hälsningar Johan&Lotta

Kommentarer är stängda.