Senast vi var på Valö var i juli 2018. Det blev inte så frekventa Valöbesök alltså 🙂 Vi paddlade utåt i torsdags i förra veckan, blev lite smått chockade av alla båtar och ljud utanför Saltholmen men det minskade efterhand som vi kom söderut.

Mötte stora nya ambulansbåten mellan Styrsö och Donsö med siréner och full fart. Imponerande storlek på den. Anlände Valö vid åttasnåret på kvällen. Blev gött häng och tjöt med gamla och nya bekantskaper. Vi inkvarterade oss i Norra Nästet. Lite bad såklart och korta promenader innan vi landade i sängarna.

Höll oss kvar på ön i nästan en vecka. Innan vi körde upp trodde vi (eller i alla fall jag) att några dagar skulle räcka och att vi (eller i alla fall jag) skulle bli rastlös(a). Det gick dock finfint att bara ödrälla, bada, tjöta, hänga, lyssna på sommar i P1, lyssna på vågorna, dricka lite kaffe, dricka lite annat osv. Pia fick dessutom ett bakryck så vi fick mumsa nybakade frallor och rabarber och blåhallonspaj.

Riktigt gött med lite Valöhäng. Dessutom fungerade det finfint att paddla dit och hem utan paus på vägen, det är ett steg i rätt riktning. Mestadels soligt men även lite vind och lite regn, perfekt kombination.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera