Vågor, valar och/eller plattvatten på Stockenträffen?

Lite vågigt mellan skären utanför Hermanö
Lite vågigt mellan skären utanför Hermanö

Nu blåser det ju skapligt runt knutarna även inne i skogen men det verkar som om det ska lugna ner sig framöver. Blir nog inga brutalvågor till Stockenträffen och det kanske både är bra och tur för oss som knappt nosat på vågor sen Klitmøller 😉

Det brukar vara vågor vartannat år så det stämmer att det ska vara plattvatten i år. Skönt när rutinerna stämmer 🙂 Även om det vissa år varit nån dag med vågor och nästa med platt, som 2008. 2005 fick jag bäst vågbilder, hade varit kul med lite nya, men det kanske går att lura ut lite vågsugna en annan gång?

Just nu gissas det kanske inte direkt på sol- och badväder heller och det är ju skönt då kan man ju bo i torrdräkten hela helgen… Eller så får det blir tältmys när man inte är på vattnet.

Men lite valspanning tycker jag allt vi är värda, var alldeles för länge sen nu!

Hoppas vi ses på Stockenträffen!

Knölval utanför Vallerö - Ryggfena - Stockenträffen 2008

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

3 tankar på “Vågor, valar och/eller plattvatten på Stockenträffen?”

 1. Näe vädret ser lite tristare ut den här gången.. Men det gäller bara att komma loss ur soffan så blir det bra, man ångrar ju sig aldrig ändå! Syns där uppe!
  Å vågorna hade vi här nere i går..

  Svara
 2. Vi kommer med alla ungarna i år, så det blir nog bra med plattare vatten än sist! Ni måste se hur Anges (snart 6 år) hanterar en BP!
  Vi ses!
  Johan & Louise

  Svara

Kommentera