Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Utlottning av Blekinge på Tyvek

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Utekartan över Blekinge
Utekartan över Blekinge


Vi har ett Blekingepaket med Tyvekkartor från Utekartan för utlottning, maila ditt namn och adress (eller kommentera nedan) innan den 12 mars så drar vi en vinnare då.

Värde 450 kronor!

Terrängkarta med sjöinfo
Andra generationens Terrängkarta från Utekartan innehåller förenklad sjöinformation. Grunddata kommer både från Lantmäteriet och Sjöfartsverket. På land är det Terrängkartan i skala 1:50 000 som är källan och över hav och större sjöar Sjöfartsverkets databas. Med förenklad sjöinformation menas djupkurvor, grynnor, undervattensstenar, farleder och prickar. Prickar visas som gröna, röda och övriga prickar (svarta). Kartorna innehåller tydligt markerade vandringsleder, rastskydd, dass, badplatser och hamnar.

www.utekartan.se

23 svar på ”Utlottning av Blekinge på Tyvek”

 1. Jag brukar följa era tips på smultronställen i Blekinge, när vi ska ut och paddla. Trots att jag är i från Ronneby, så är lokalkännedomen om bra paddelingställe begränsad. Sist var vi i Listerbyskärgård, slädö men dock utan karta, så vi behöver verkligen en.

  Svara
 2. Hej
  Blekinge är ett av de få opaddlade hörnen jag har kvar i Sverige… Ska dit med en grupp i sommar, vore fint med en karta så inte gåsöincidenten upprepas, denna gång med en skock kajaker från Stockholm snyggt placerade på ett skär…;-)

  Paddla lungt

  Svara
 3. Paddlar gärna i Blekinge igen. Sist var vi förbi ubåten. En karta vore helt ok. Ni ska naturligtvis inte låta er påverkas av att jag fyller år den 12 mars 😉

  Svara
 4. Jeg sad sidste efterår og klippede blekingekort ud fra eniro.se, til min forårstur, men dette kort lyder meget bedre

  Svara
 5. Håller mest till i Tjust och Misterhult vägledd av skärgårdsserien ES01-04, i Tyvek såklart. Finge jag handen på en Blekingedito är nästa resmål så gott som bokat.

  Svara
 6. Börjar samla kartor och information inför Blå bandet 2014. Vore en bra början med Blekingekartor 🙂

  Svara
 7. Har paddlat genom Blekinge skärgård 10 Kristi Himelfärdshelger i rad med start 1977! Så mina kartor är ganska slitna vid det här laget och behöver förnyas!

  Svara

Lämna ett svar